Ten Boekel en Bakker bestaat sinds 1966. De filialen in Beverwijk, Schagen en Alkmaar staan onder leiding van de broers André, Marco en Peter Bakker. "Vorig jaar zijn we in Beverwijk gestart met Kia. We zijn enorm blij dat wij hier nu verkoop en onderhoud voor Suzuki kunnen bieden", zegt André.
Service met persoonlijke aandacht is het kenmerk van Ten Boekel en Bakker. André Bakker: "Met de beste apparatuur in de werkplaats, een fraai ingerichte showroom en bovenal ruime openingstijden willen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Doordeweeks zijn we open van 8.00 tot 17.30 uur en zaterdags van 9.00 tot 17.00 uur."
De uitbreiding met Suzuki laat Ten Boekel en Bakker niet ongemerkt voorbij gaan. "Tot het einde van dit jaar houden we diverse kortingsacties op onderdelen en reparaties. Ook krijgen kopers van een nieuwe Suzuki tot en met juli 2014 een elektrische fiets ter waarde van 995 euro cadeau."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding