Problemen 

Maar volgens Victor Muller, directeur bij het bedrijf uit Zeewolde, is de schuld aan de fiscus betaald en gaat de veiling niet door. "We hadden een ding met de Belastingdienst, maar dat is achterhaald. Wij hebben alles betaald. Een storm in een glas water", aldus Muller.

Op de website van Troostwijk is te zien dat een aantal exclusieve Spykers, prototypes, 85 Audi V8-motorblokken en versnellingsbakken onder de hamer gaan. Muller zegt dat de veiling nog van de site verwijderd moet worden.

Belastingdienst

"Wij hebben nog geen bericht ontvangen van de Belastingdienst om de veiling te annuleren", laat een woordvoerder van Troostwijk weten. Muller wilde niet zeggen hoe hoog de schuld aan de fiscus was. "Daar doe ik geen mededelingen over."

Bekijk de inboedel op de website van Troostwijk Veilingen, klik HIER.