Begin deze week vroeg de noodlijdende onderneming uitstel van betaling aan. Die werd dinsdag verleend, waarna een dag later het faillissement volgde. Mr. A. van der Schee uit Utrecht en mr. J.A.A. Boers uit Veenendaal zijn als curatoren aangesteld. 

Onder de paraplu van Koops Funess vallen 45 vestigingen (Q1 van 2014). De faillissementsuitspraak heeft betrekking op de volgende BV’s:

Furness Car B.V.

Fivan Auto B.V.

KF Auto B.V. (Koops Furness Auto; Koops Furness Zakelijk; Koops Occasions; Athlon Service Centre Almelo);

Koops Furness Internet B.V.

Koops Furness Service B.V.

Koops Furness Schade B.V.

Koops Furness Virtual B.V.

Flevoservice B.V. (Flevoservice Geldermalsen; Flevoservice St.-Annaparochie; Flevoservice Swifterband); Budgetservice.nl

Koops Furness Lease International B.V.

Cosmo Trucks Utrecht B.V.

Cosmo Coach & Bus B.V.

Koops Furness Finance B.V. (Koops Furness Finance; Koops Furness Financieringen; Koops Furness Verzekeringen; Ban  Verzekeringen; Fivan Verzekeringen; Koops Verzekeringen; Cosmo Verzekeringen; Furness Verzekeringen)

Koops Furness B.V.

Koops Furness Lease B.V. (Koops Furness Lease; Leaseprijs.nl);

Koops Furness Schadeherstel B.V. (Koops Furness Schadeherstel; Koops Furness Utrecht; Koops Furness Reclame Utrecht; Koops Furness Schadeherstel Zwolle; Koops Furness Reclame Zwolle; Koops Furness Schadeherstel  Hengelo; Koops Furness Reclame Hengelo; Koops Furness Schadeherstel Bunschoten; MAX-Repair; Koops Furness Schadeherstel Hengelo t.h.o.d.n. GlasGarage; Koops Furness Schadeherstel Bunschoten t.h.o.d.n. GlasGarage; Koops Furness Schadeherstel Zwolle t.h.o.d.n. GlasGarage; Koops Furness Schadeherstel t.h.o.d.n. Autoschade Herstel).

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding