Kort geding huurachterstand Spyker Cars

De rechtbank in Lelystad doet volgende week woensdag uitspraak over de vermeende huurachterstand van de sportwagenfabrikant uit Zeewolde. Tijdens de zitting van dinsdagmiddag 28 oktober heeft Spyker-baas Muller geen verdediging gevoerd

Dit meldt BNR.nl.  Spyker moet zijn pand in Zeewolde zo snel mogelijk ontruimen als het aan de verhuurder ligt. Spyker zou al maanden geen huur meer hebben betaald en ook zou dochterbedrijf Spyker Events & Branding uitstel van betaling hebben aangevraagd, volgens zakenblad Quote. Hierover dient een kort geding in de rechtbank in Lelystad. Verhuurder Walch wil geen commentaar geven over de zaak, zegt BNR.

Spyker zou al langer financieel in moeilijkheden verkeren. Afgelopen zomer legde de Belastingdienst nog tijdelijk beslag op de inboedel vanwege een openstaande schuld maar een geplande veiling van een aantal auto’s en onderdelen werd op de valreep afgeblazen toen bleek dat Spyker had betaald.

Het dochterbedrijf Spyker Events & Branding zou een rekening van veertig duizend euro van marktonderzoeker Jato Dynamics niet hebben betaald, waarop dat bedrijf het faillissement van de dochter aanvroeg. Het uitstel van betaling dat Spyker vanochtend aanvroeg werd gehonoreerd. Events & Branding was verantwoordelijk voor alle marketing en merchandise van Spyker. (bronnen: BNR, Quote, Telegraaf)

           

 

           

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kort geding huurachterstand Spyker Cars - Automobielmanagement.nl

Kort geding huurachterstand Spyker Cars

De rechtbank in Lelystad doet volgende week woensdag uitspraak over de vermeende huurachterstand van de sportwagenfabrikant uit Zeewolde. Tijdens de zitting van dinsdagmiddag 28 oktober heeft Spyker-baas Muller geen verdediging gevoerd

Dit meldt BNR.nl.  Spyker moet zijn pand in Zeewolde zo snel mogelijk ontruimen als het aan de verhuurder ligt. Spyker zou al maanden geen huur meer hebben betaald en ook zou dochterbedrijf Spyker Events & Branding uitstel van betaling hebben aangevraagd, volgens zakenblad Quote. Hierover dient een kort geding in de rechtbank in Lelystad. Verhuurder Walch wil geen commentaar geven over de zaak, zegt BNR.

Spyker zou al langer financieel in moeilijkheden verkeren. Afgelopen zomer legde de Belastingdienst nog tijdelijk beslag op de inboedel vanwege een openstaande schuld maar een geplande veiling van een aantal auto’s en onderdelen werd op de valreep afgeblazen toen bleek dat Spyker had betaald.

Het dochterbedrijf Spyker Events & Branding zou een rekening van veertig duizend euro van marktonderzoeker Jato Dynamics niet hebben betaald, waarop dat bedrijf het faillissement van de dochter aanvroeg. Het uitstel van betaling dat Spyker vanochtend aanvroeg werd gehonoreerd. Events & Branding was verantwoordelijk voor alle marketing en merchandise van Spyker. (bronnen: BNR, Quote, Telegraaf)

           

 

           

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding