Dit meldt FD.nl op basis berichtgeving door van de curatoren Rinke Dulack en Robbert Roeffen.  Welke partij de doorstart maakt, hebben zij niet bekendgemaakt. Dat doen zij niet omdat ze ervoor kiezen de ‘komende periode optimaal te kunnen benutten om verdere invulling te geven aan de verdere concretisering van de doorstart.’ Zo moet bijvoorbeeld nog worden bepaald  welke filialen geopend blijven en welke definitief moeten sluiten. Ook de gevolgen die het heeft voor het personeel, zijn nog niet volledig uitgewerkt. Het personeel zou op de hoogte zijn gesteld door de curatoren.
Winkelketen Halfords werd vorige maand failliet verklaard. Het faillissement had betrekking op 102 vestigingen en het hoofdkantoor in Veenendaal met in totaal 536 mensen. Bovendien heeft de keten nog 28 winkels die worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers en die zijn buiten het faillissement gebleven. Al eerder is bekendgemaakt dat zes filialen van de winkelketen hun deuren definitief sluiten.

Halfords werd in 2013 overgenomen van Macintosh Retail Group door directeur Peter-Jan Stormmesand, voormalig Brezan-directeur.  

Stormmesand neemt Halfords over  

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding