Dit blijkt volgens het Financieele Dagblad uit e-mails die de curatoren de afgelopen dagen hebben verstuurd aan de vestigingen. Vorige week nog zeiden de curatoren dat ´een akkoord over een doorstart op hoofdlijnen´nabij was maar in een e-mail van donderdag 20 november aan de werknemers werd verstuurd, staat dat het proces langer duurt. De oorzaak zou zijn dat ´veel belanghebbenden bij het proces betrokken zijn´en dat er dus veel overleg nodig is.
Vrijdagavond 21 november voegden de curatoren eraan toe dat er nog steeds aan een doorstart wordt gewerkt. Vandaag (maandag 24 november) zal worden bekendgemaakt of de onderhandelingen succesvol zijn afgerond of niet. De winkels blijven in ieder geval tot en met maandag open.
Een bron binnen Halfords meldt aan het Financieele Dagblad dat de bijeenkomst maandag 24 november plaatsvindt omdat dinsdag 25 november de contracten van de winkelmedewerkers aflopen. Dan is het precies zes weken geleden dat Halfords failliet werd verklaard en dat is de maximale termijn dat het UWV na een faillissement de lonen van werknemers doorbetaalt. (bron: FD)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding