"James staat voor ‘Leven zonder Autozorgen’ en dat staat ons zeer aan. Excellente service is wat wij willen bieden aan al onze klanten eender met welk merk auto ze ook rijden", aldus Enrico Kroon. "Het James-label is voor ons een waardevolle toevoeging aan onze dienstverlening. Denk aan de service die het onze klanten biedt. Die kunnen 24 uur per dag online een werkafspraak binnen vijf werkdagen maken. De facturatie is volledig transparant en als er iets extra’s aan een auto moet gebeuren bellen we altijd vooraf"’, vertelt Kroon. "James Auto Service in Huizen én in Woudenberg en vooral de mensen die er werken vormen een mooie toevoeging aan ons groeiend netwerk", zegt Michiel Meijer van James. "Zowel bij de particuliere rijder als bij de leaserijder zie je een toenemende behoefte aan ontzorging".

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding