Van negen overige filialen worden de voorraden overgenomen. Dit hebben de curatoren bekendgemaakt.

De franchisenemers bezaten reeds 28 filialen en hebben dit aantal met deze aankoop verhoogd tot 45 verkooppunten. Daarnaast hebben ze onderdelen van het hoofdkantoor gekocht om vanuit een sterk afgeslankte centrale organisatie de franchiseketen aan te sturen.

Naar verwachting zal de nieuwe organisatie werkgelegenheid bieden aan circa 75 tot 100 voormalige Halfords-medewerkers. Partijen zijn nog in gesprek over de verkoop van nogmaals veertien verkooppunten. Daarmee zou de nieuwe Halfords-organisatie uit bijna zestig winkels bestaan. Naar verwachting komt daar medio volgende maand meer duidelijkheid over.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding