Na EVA ook BRAM bij Autoveiling.nl

Na EVA, Echt Verkoopbare Auto’s gaat nu ook BRAM, Best Renderende Auto Man in een 3D Hamerveiling veilen bij Autoveiling.nl. “De nieuwe 3D Hamerveiling die wij vorig jaar hebben geïntroduceerd met de komst van EVA is een succes gebleken. BRAM is onze nieuwe collega die EVA gaat versterken”, zegt Wierd Meijering algemeen directeur AVN Group, waar Autoveiling.nl onderdeel van is.

BRAM, de Best Renderende Auto Man zal net als EVA Echt Verkoopbare Auto’s veilen, maar het grote verschil is dat bij BRAM de verkoper zelf de limiet mag bepalen. Alle te veilen auto’s worden door de Autoveiling Taxatiedesk van een veilingwaarde voorzien. Als de auto hiervoor verkocht mag worden, veilt EVA de auto en anders zal BRAM de veiling van de auto op zich nemen.
Met BRAM kiest de klant voor: zelf de limiet bepalen, B2B vraag en aanbod, efficiënt kopen en verkopen en professioneel geïnspecteerde auto’s

"De nieuwe manier van zaken doen, want het moet ook nog een beetje leuk blijven. Uw auto’s op en van de dam, doe het samen met BRAM!", vult Wierd Meijering glimlachend aan.

Het online veilinghuis Autoveiling Nederland kent meerdere veilingvormen waar meer dan zesduizend kopers en verkopers uit heel Europa reeds gebruik van maken. Het veilingplatform is alleen toegankelijk voor geregistreerde deelnemers. Alle RDW Erkende autobedrijven kunnen zich gratis aanmelden op Autoveiling.nl.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Na EVA ook BRAM bij Autoveiling.nl - Automobielmanagement.nl

Na EVA ook BRAM bij Autoveiling.nl

Na EVA, Echt Verkoopbare Auto’s gaat nu ook BRAM, Best Renderende Auto Man in een 3D Hamerveiling veilen bij Autoveiling.nl. “De nieuwe 3D Hamerveiling die wij vorig jaar hebben geïntroduceerd met de komst van EVA is een succes gebleken. BRAM is onze nieuwe collega die EVA gaat versterken”, zegt Wierd Meijering algemeen directeur AVN Group, waar Autoveiling.nl onderdeel van is.

BRAM, de Best Renderende Auto Man zal net als EVA Echt Verkoopbare Auto’s veilen, maar het grote verschil is dat bij BRAM de verkoper zelf de limiet mag bepalen. Alle te veilen auto’s worden door de Autoveiling Taxatiedesk van een veilingwaarde voorzien. Als de auto hiervoor verkocht mag worden, veilt EVA de auto en anders zal BRAM de veiling van de auto op zich nemen.
Met BRAM kiest de klant voor: zelf de limiet bepalen, B2B vraag en aanbod, efficiënt kopen en verkopen en professioneel geïnspecteerde auto’s

"De nieuwe manier van zaken doen, want het moet ook nog een beetje leuk blijven. Uw auto’s op en van de dam, doe het samen met BRAM!", vult Wierd Meijering glimlachend aan.

Het online veilinghuis Autoveiling Nederland kent meerdere veilingvormen waar meer dan zesduizend kopers en verkopers uit heel Europa reeds gebruik van maken. Het veilingplatform is alleen toegankelijk voor geregistreerde deelnemers. Alle RDW Erkende autobedrijven kunnen zich gratis aanmelden op Autoveiling.nl.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding