AFS financiert voor Mazda

Mazda Motor Nederland is een samenwerking aangegaan met Alphera Financial Services in Rijswijk. Met ingang van komend jaar zal AFS alle consumentenfinancieringen en leasing voor Mazda in Nederland verzorgen.

Alle financiële producten worden aangeboden via het Mazda dealernetwerk in Nederland. Alphera heeft op het gebied van Financial Services al meer dan 35 jaar ervaring als internationale marktleider in autofinancieringen en verzekeringen. De Nederlandse vestiging in Rijswijk is bovendien als eerste financiële dienstverlener gecertificeerd door Bovag Onafhankelijke Autobedrijven.

"Wij hebben gekozen voor deze partij vanwege de professionaliteit en de servicegerichtheid", vertelt Geraldine Brouwers, managing director van Mazda Motor Nederland in Waddinxveen. "Daarnaast hebben beide ondernemingen dezelfde filosofie als het gaat om de werkwijze: alle producten zullen via onze dealers worden aangeboden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AFS financiert voor Mazda - Automobielmanagement.nl

AFS financiert voor Mazda

Mazda Motor Nederland is een samenwerking aangegaan met Alphera Financial Services in Rijswijk. Met ingang van komend jaar zal AFS alle consumentenfinancieringen en leasing voor Mazda in Nederland verzorgen.

Alle financiële producten worden aangeboden via het Mazda dealernetwerk in Nederland. Alphera heeft op het gebied van Financial Services al meer dan 35 jaar ervaring als internationale marktleider in autofinancieringen en verzekeringen. De Nederlandse vestiging in Rijswijk is bovendien als eerste financiële dienstverlener gecertificeerd door Bovag Onafhankelijke Autobedrijven.

"Wij hebben gekozen voor deze partij vanwege de professionaliteit en de servicegerichtheid", vertelt Geraldine Brouwers, managing director van Mazda Motor Nederland in Waddinxveen. "Daarnaast hebben beide ondernemingen dezelfde filosofie als het gaat om de werkwijze: alle producten zullen via onze dealers worden aangeboden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding