Hieronder het weekoverzicht van de slotmaand, ontleend aan het Faillissementsregister.

Week 49: Autozorg Nijkerk Holding BV – Nijkerk; Autopoetsen Nijkerk BV – Nijkerk; Classic Car World – Roden; Rob Slijkhuis – Arnhem; HE Autotechniek – ‘s-Gravenhage; Landman Import BV – Hilversum; Auto- en Bergingsbedrijf G. Gijsbers BV – Tilburg; Scooter Zuid BV – Amsterdam

Week 50: Autoruit Specials BV – Veenendaal; Occasioncentre Nieuw-Vennep BV – Nieuw-Vennep; Fhtransport – Haaksbergen

Week 51: JG Auto’s Bergharen BV – Bergharen; Peahtah – Eindhoven; Handelsonderneming C. Koning – Heerhugowaard; Autoherstel Grathem BV – Grathem; Greenstreamer International BV – Herten; A.J.H. van de Worp – Winterswijk; Trading Solutions Almere BV – Almere; Autoservice Drenth –  Zuidbroek.

Week 52: Carmaster – Stellendam; Verlouw Parts BV – Vlijmen; Kns Nederland BV – Capelle aan den IJssel.

Week 53: Car City Venray – Famizo BV, Venray; Autoschade Van Haandel – Boekel; Bikeshop Loosdrecht – Loosdrecht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding