Circuit Zandvoort verkocht aan Prins Bernhard van Oranje

Circuit Park Zandvoort krijgt een nieuwe eigenaar. Chapman Andretti partners, onder meer opgericht door prins Bernhard van Oranje, neemt na 27 jaar het stokje over van de huidige directeur en grootaandeelhouder Hans Ernst.

Het bedrijf wordt met de overname eigenaar van Circuit Park Zandvoort. Het gaat dan om de opstallen en het circuit.

Nieuwe impuls

De overname heeft geen directe gevolgen voor de vele activiteiten die al plaatsvinden op het circuit. Wel zal er op termijn onder andere gekeken worden naar de verdere mogelijkheden van de locatie als evenemententerrein.

Financiële details over de verkoop zijn niet bekendgemaakt.

Circuit Zandvoort verkocht aan Prins Bernhard van Oranje - Automobielmanagement.nl

Circuit Zandvoort verkocht aan Prins Bernhard van Oranje

Circuit Park Zandvoort krijgt een nieuwe eigenaar. Chapman Andretti partners, onder meer opgericht door prins Bernhard van Oranje, neemt na 27 jaar het stokje over van de huidige directeur en grootaandeelhouder Hans Ernst.

Het bedrijf wordt met de overname eigenaar van Circuit Park Zandvoort. Het gaat dan om de opstallen en het circuit.

Nieuwe impuls

De overname heeft geen directe gevolgen voor de vele activiteiten die al plaatsvinden op het circuit. Wel zal er op termijn onder andere gekeken worden naar de verdere mogelijkheden van de locatie als evenemententerrein.

Financiële details over de verkoop zijn niet bekendgemaakt.