Snap-on Tools op Equipvak 2016

“Snap-on Tools heeft hoge verwachtingen van de nieuwe vakbeurs Equipvak voor automotive professionals en is om deze reden groots aanwezig met Snap-on dealers Toolscenter,” aldus woordvoerder Ed van der Weide.

Op een stand van vijftig vierkante meter op het binnen- en buitenterrein van de Expo Haarlemmermeer presenteert Snap-on Tools onder andere haar nieuwe generatie en volledige lijn snelle en rendabele banden dé- en montage apparatuur en balanceermachines.
Snap-on Tools zet een uitgebreide lijn professionele las- en blindklinkapparatuur op Equipvak neer. Ook ontbreekt op Equipvak 2016 de probleemoplossende diagnose- en Tire Pressure Monitoring System (TPMS)-apparatuur niet.
Van der Weide: "Om Snap-on Tools overzichtelijk te bewaren en snel en efficiënt te kunnen gebruiken, presenteren we op Equipvak onze brede lijn sets en modules gereedschapswagens en opbergmogelijkheden." Op nog eens vijftig vierkante meter buitenplaats, en grenzend aan de stand in de Expo-hal, staat een grote Snap-on Tools truck.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Snap-on Tools op Equipvak 2016 - Automobielmanagement.nl

Snap-on Tools op Equipvak 2016

“Snap-on Tools heeft hoge verwachtingen van de nieuwe vakbeurs Equipvak voor automotive professionals en is om deze reden groots aanwezig met Snap-on dealers Toolscenter,” aldus woordvoerder Ed van der Weide.

Op een stand van vijftig vierkante meter op het binnen- en buitenterrein van de Expo Haarlemmermeer presenteert Snap-on Tools onder andere haar nieuwe generatie en volledige lijn snelle en rendabele banden dé- en montage apparatuur en balanceermachines.
Snap-on Tools zet een uitgebreide lijn professionele las- en blindklinkapparatuur op Equipvak neer. Ook ontbreekt op Equipvak 2016 de probleemoplossende diagnose- en Tire Pressure Monitoring System (TPMS)-apparatuur niet.
Van der Weide: "Om Snap-on Tools overzichtelijk te bewaren en snel en efficiënt te kunnen gebruiken, presenteren we op Equipvak onze brede lijn sets en modules gereedschapswagens en opbergmogelijkheden." Op nog eens vijftig vierkante meter buitenplaats, en grenzend aan de stand in de Expo-hal, staat een grote Snap-on Tools truck.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding