AutoBinck Group neemt Radiuz over

Mobiliteitskaartaanbieder Radiuz wordt overgenomen door AutoBinck Group. AutoBinck, actief in 8 landen, ziet de overname als een volgende stap in de ontwikkeling van de divisie Smart Mobility.

Mobiliteitskaarten gebaseerd op het Radiuz-platform integreren diensten zoals onder andere het gebruik van openbaar vervoer, het tanken van brandstof, elektrisch laden, parkeren, taxigebruik en (private) leasing. Radiuz ontzorgt haar klanten door zakelijke mobiliteit te organiseren, te administreren en te rapporteren.

Met het genoemde platform en de kaart is Radiuz in staat toegang tot het complete aanbod van mobiliteitsvormen drempelloos te verzorgen, stelt Autobinck in het persbericht. Door de overname wil de organisatie met Mobility as a Service (MaaS) de nieuwe standaard zetten in de mobiliteitsmarkt.
Tevens zullen de services van Radiuz op korte termijn worden uitgebreid door toevoeging van reeds aan AutoBinck gelieerde nieuwe diensten en producten (SnappCar, The New Motion, Privatelease.com).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AutoBinck Group neemt Radiuz over - Automobielmanagement.nl

AutoBinck Group neemt Radiuz over

Mobiliteitskaartaanbieder Radiuz wordt overgenomen door AutoBinck Group. AutoBinck, actief in 8 landen, ziet de overname als een volgende stap in de ontwikkeling van de divisie Smart Mobility.

Mobiliteitskaarten gebaseerd op het Radiuz-platform integreren diensten zoals onder andere het gebruik van openbaar vervoer, het tanken van brandstof, elektrisch laden, parkeren, taxigebruik en (private) leasing. Radiuz ontzorgt haar klanten door zakelijke mobiliteit te organiseren, te administreren en te rapporteren.

Met het genoemde platform en de kaart is Radiuz in staat toegang tot het complete aanbod van mobiliteitsvormen drempelloos te verzorgen, stelt Autobinck in het persbericht. Door de overname wil de organisatie met Mobility as a Service (MaaS) de nieuwe standaard zetten in de mobiliteitsmarkt.
Tevens zullen de services van Radiuz op korte termijn worden uitgebreid door toevoeging van reeds aan AutoBinck gelieerde nieuwe diensten en producten (SnappCar, The New Motion, Privatelease.com).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding