Mobiliteitskaarten gebaseerd op het Radiuz-platform integreren diensten zoals onder andere het gebruik van openbaar vervoer, het tanken van brandstof, elektrisch laden, parkeren, taxigebruik en (private) leasing. Radiuz ontzorgt haar klanten door zakelijke mobiliteit te organiseren, te administreren en te rapporteren.

Met het genoemde platform en de kaart is Radiuz in staat toegang tot het complete aanbod van mobiliteitsvormen drempelloos te verzorgen, stelt Autobinck in het persbericht. Door de overname wil de organisatie met Mobility as a Service (MaaS) de nieuwe standaard zetten in de mobiliteitsmarkt.
Tevens zullen de services van Radiuz op korte termijn worden uitgebreid door toevoeging van reeds aan AutoBinck gelieerde nieuwe diensten en producten (SnappCar, The New Motion, Privatelease.com).