Van den Udenhout opent ‘citystore’ in V&D Den Bosch

Verschillende bronnen melden dat autobedrijf Van den Udenhout een zogenaamde ‘citystore’ gaat openen in het voormalige V&D pand in ‘s-Hertogenbosch.

Autobedrijf Van den Udenhout opent ‘citystore’ in V&D Den Bosch

Binnenkort kan de autokoper die op zoek is naar een nieuwe Volkswagen, Audi of VW bedrijfswagen ook terecht in het centrum van Den Bosch. De complete begane grond zal worden ingevuld door de nummer 12 van de onlangs uitgekomen ‘Dealerholding Top-100′. Het gaat om een tijdelijke invulling.

De pandeigenaar, Jos van Mortel, wacht nog steeds op de komst van Hudson’s Bay en omdat dat nog wel enige tijd zal duren komen er tot januari 2017 ‘pop-upformules’ in het pand. Naast Van den Udenhout komt de Van Deursen Group in het pand, en wel op de eerste verdeping. La Place zal vermoedelijk ook de restaurants weer tijdelijk openen.

De komst van Hudson’s Bay naar het pand aan de Markt is al ver rond, al moeten de handtekeningen nog wel gezet worden, laat de pandeigenaar weten. De Canadese warenhuisketen denkt de plannen rond 1 februari rond te hebben. Wanneer de deur weer van het slot gaat, is nog niet bekend.

 Persbericht Udenhout.docx

 

Van den Udenhout opent ‘citystore’ in V&D Den Bosch - Automobielmanagement.nl

Van den Udenhout opent ‘citystore’ in V&D Den Bosch

Verschillende bronnen melden dat autobedrijf Van den Udenhout een zogenaamde ‘citystore’ gaat openen in het voormalige V&D pand in ‘s-Hertogenbosch.

Autobedrijf Van den Udenhout opent ‘citystore’ in V&D Den Bosch

Binnenkort kan de autokoper die op zoek is naar een nieuwe Volkswagen, Audi of VW bedrijfswagen ook terecht in het centrum van Den Bosch. De complete begane grond zal worden ingevuld door de nummer 12 van de onlangs uitgekomen ‘Dealerholding Top-100′. Het gaat om een tijdelijke invulling.

De pandeigenaar, Jos van Mortel, wacht nog steeds op de komst van Hudson’s Bay en omdat dat nog wel enige tijd zal duren komen er tot januari 2017 ‘pop-upformules’ in het pand. Naast Van den Udenhout komt de Van Deursen Group in het pand, en wel op de eerste verdeping. La Place zal vermoedelijk ook de restaurants weer tijdelijk openen.

De komst van Hudson’s Bay naar het pand aan de Markt is al ver rond, al moeten de handtekeningen nog wel gezet worden, laat de pandeigenaar weten. De Canadese warenhuisketen denkt de plannen rond 1 februari rond te hebben. Wanneer de deur weer van het slot gaat, is nog niet bekend.

 Persbericht Udenhout.docx