Bovag brengt RDC onder bij Bovemij

Bovag heeft besloten het Bovag-belang van 69 procent in RDC Group BV onder te brengen bij Bovemij N.V.

Voor RDC biedt nauwe samenwerking met een strategische partner als Bovemij ‘meer kansen dan stand alone opereren in de markt’, zo vermeldt het persbericht. Er zullen gezamenlijke producten en diensten voor de mobiliteitsmarkt ontwikkeld worden. Daarnaast gaat Bovemij de RDC ondersteunen met investeringen om verder te groeien. Bovemij kan de kennis, expertise, het netwerk en de systemen van RDC goed gebruiken bij de uitvoering van haar strategie, gericht op de behoeftes van de mobiliteitsbedrijven.

Naast Bovag is RAI Vereniging de enige andere aandeelhouder in RDC; RAI Vereniging bezit 31 procent. Bovemij, een dochteronderneming van BOVAG, is de financieel dienstverlener van de mobiliteitsbranche in verzekeringen, financieringen en rechtshulp.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bovag brengt RDC onder bij Bovemij - Automobielmanagement.nl

Bovag brengt RDC onder bij Bovemij

Bovag heeft besloten het Bovag-belang van 69 procent in RDC Group BV onder te brengen bij Bovemij N.V.

Voor RDC biedt nauwe samenwerking met een strategische partner als Bovemij ‘meer kansen dan stand alone opereren in de markt’, zo vermeldt het persbericht. Er zullen gezamenlijke producten en diensten voor de mobiliteitsmarkt ontwikkeld worden. Daarnaast gaat Bovemij de RDC ondersteunen met investeringen om verder te groeien. Bovemij kan de kennis, expertise, het netwerk en de systemen van RDC goed gebruiken bij de uitvoering van haar strategie, gericht op de behoeftes van de mobiliteitsbedrijven.

Naast Bovag is RAI Vereniging de enige andere aandeelhouder in RDC; RAI Vereniging bezit 31 procent. Bovemij, een dochteronderneming van BOVAG, is de financieel dienstverlener van de mobiliteitsbranche in verzekeringen, financieringen en rechtshulp.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding