De ‘Website van het Jaar-verkiezing’, is de grootste jaarlijkse online publieksprijs voor Nederlandse websites. Dit jaar brachten Nederlandse consumenten samen ruim 900.000 stemmen uit.

"We zijn erg trots om weer de populairste autowebsite te zijn. Dit bewijst dat we in de goede dingen investeren en in staat zijn om auto-adverteerders en auto-zoekers snel en gemakkelijk bij elkaar te brengen. We zien dat ook bevestigt in het groeiend aantal bezoekers en autodealers die kracht van Marktplaats gebruiken om succesvol een auto te kopen en verkopen. Voor ons team is deze prijs vooral een opdracht om nieuwe diensten en functies te blijven ontwikkelen. We moeten deze prijs ook een tiende keer winnen", aldus Hadewych Corstens, Directeur Automotive van Marktplaats.

Marktplaats elk jaar in de prijzen
Vanaf 2004 is Marktplaats.nl elk jaar in de prijzen gevallen bij de ‘Website van het Jaar’-verkiezing in verschillende categorieën, waaronder ‘e-commerce’, ‘e-commerce en veilingsites’, populairste shoppingsite en populairste auto- en vervoersite.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding