Roskamp automaterialen sluit aan bij Full Fource

Op de valreep van 2016 sluit Roskamp automaterialen uit Stadskanaal en Veendam zich aan bij het Full Fource Partner netwerk van Fource automotive source. Op 27 december zijn beide partijen overeengekomen dat Roskamp vanaf 1 januari 2017 tot dit netwerk behoort.

Roskamp Automaterialen sluit aan bij Full Fource

De keuze om Full Fource Partner te worden is een logische stap volgens directeuren Hinriko en Marieke Schur. "Wij zien de veranderingen in de markt en willen meegroeien. De goede relatie met Fouce is er een van jaren en deze zetten we voort als een intensieve en vruchtbare samenwerking. Fource is een betrouwbare en innovatieve partner met een blik op de toekomst."

"Ik ben verheugd om het jaar af te sluiten met Roskamp als Full Fource Partner", aldus Johan van der Hoeven, directeur Fource. "Afgelopen jaar was een bewogen en succesvol jaar. We hebben nieuwe Full Fource partners aangesloten en er nieuwe collega grossiers bij gekregen. We hebben nieuwe merken als Eicher, Q-Drive en Transmech geïntroduceerd en Brembo, als vertrouwd merk, opnieuw geïntroduceerd, inclusief het Brembo Expert concept. Deze ontwikkelingen blijven we doorzetten. Ik zie 2017 dan ook positief tegemoet."

Roskamp Automaterialen is al sinds 1967 actief in Stadskanaal als leverancier van automaterialen, gereedschappen en toebehoren. Als Vrooam-lid, maar ook als Business Partner van het voormalige Van Heck is het bedrijf al jaren verbonden aan Sator Holding.

Roskamp automaterialen sluit aan bij Full Fource - Automobielmanagement.nl

Roskamp automaterialen sluit aan bij Full Fource

Op de valreep van 2016 sluit Roskamp automaterialen uit Stadskanaal en Veendam zich aan bij het Full Fource Partner netwerk van Fource automotive source. Op 27 december zijn beide partijen overeengekomen dat Roskamp vanaf 1 januari 2017 tot dit netwerk behoort.

Roskamp Automaterialen sluit aan bij Full Fource

De keuze om Full Fource Partner te worden is een logische stap volgens directeuren Hinriko en Marieke Schur. "Wij zien de veranderingen in de markt en willen meegroeien. De goede relatie met Fouce is er een van jaren en deze zetten we voort als een intensieve en vruchtbare samenwerking. Fource is een betrouwbare en innovatieve partner met een blik op de toekomst."

"Ik ben verheugd om het jaar af te sluiten met Roskamp als Full Fource Partner", aldus Johan van der Hoeven, directeur Fource. "Afgelopen jaar was een bewogen en succesvol jaar. We hebben nieuwe Full Fource partners aangesloten en er nieuwe collega grossiers bij gekregen. We hebben nieuwe merken als Eicher, Q-Drive en Transmech geïntroduceerd en Brembo, als vertrouwd merk, opnieuw geïntroduceerd, inclusief het Brembo Expert concept. Deze ontwikkelingen blijven we doorzetten. Ik zie 2017 dan ook positief tegemoet."

Roskamp Automaterialen is al sinds 1967 actief in Stadskanaal als leverancier van automaterialen, gereedschappen en toebehoren. Als Vrooam-lid, maar ook als Business Partner van het voormalige Van Heck is het bedrijf al jaren verbonden aan Sator Holding.