Ook Care Schadeservice Almere failliet verklaard

Na het faillissement van Care Schadeservice BV in Vianen is op 19 januari ook Care Schadeservice Almere BV in Almere door de rechtbank Midden-Nederland (locatie Lelystad) failliet verklaard.

Ook Care Schadeservice Almere failliet verklaard

Dit meldt het faillissementenregister. Als curator is aangesteld Rinke Dulack (Van Benthem & Keulen in Utrecht). De reden dat het faillissement van Care in Almere later is uitgesproken dan dat van Care Autoschade is dat deze vestigingen een joint venture waren met Ford-dealer Schurer Kamphuis en Renault-dealer Bochane. Dit bevestigt Cor Webbe, directeur van de Reco Holding dat de vestigingen in Almere en ook de Care-vestiging in Sassenheim overneemt.

Care Schadeservice Almere BV is statutair gevestigd aan de Randstad 22 31 in Almere. Het bedrijf handelt onder de namen Care Schadeservice Almere Buiten, Care Schadeservice Almere, Care Autoschade Almere en Care Autoschade Almere Buiten.

Ook Care Schadeservice Almere failliet verklaard - Automobielmanagement.nl

Ook Care Schadeservice Almere failliet verklaard

Na het faillissement van Care Schadeservice BV in Vianen is op 19 januari ook Care Schadeservice Almere BV in Almere door de rechtbank Midden-Nederland (locatie Lelystad) failliet verklaard.

Ook Care Schadeservice Almere failliet verklaard

Dit meldt het faillissementenregister. Als curator is aangesteld Rinke Dulack (Van Benthem & Keulen in Utrecht). De reden dat het faillissement van Care in Almere later is uitgesproken dan dat van Care Autoschade is dat deze vestigingen een joint venture waren met Ford-dealer Schurer Kamphuis en Renault-dealer Bochane. Dit bevestigt Cor Webbe, directeur van de Reco Holding dat de vestigingen in Almere en ook de Care-vestiging in Sassenheim overneemt.

Care Schadeservice Almere BV is statutair gevestigd aan de Randstad 22 31 in Almere. Het bedrijf handelt onder de namen Care Schadeservice Almere Buiten, Care Schadeservice Almere, Care Autoschade Almere en Care Autoschade Almere Buiten.