Rabobank het schip in bij faillissement Care

Rabobank gaat voor 35 tot 40 miljoen euro het schip in bij het faillissement van autoschadeketen Care. Rabo was niet alleen huisbankier maar ook eigenaar via Rabo Investments dat Care anderhalf jaar geleden overnam om een lening van 55 miljoen veilig te stellen.

Rabobank het schip in bij faillissement Care

Dat meldt Financieel Dagblad op basis van informatie van de curatoren. Rabo heeft sinds de overname nog wel pogingen ondernomen om een andere eigenaar voor Care te vinden maar dat is op het laatste moment mislukt waarna faillissement aangevraagd moest worden. Rabo beschikt wel over pandrechten maar die zijn volgens curator Rob Boers niet voldoende om de schuld in te lossen. De curatoren hebben inmiddels een groot deel van de Nederlandse activiteiten van Care verkocht aan concurrent Schadenet, een keten met tientallen franchisenemers. Daardoor zijn 325 ontslagen Care-medewerkers weer aan een baan geholpen.

Reacties

Jaar of 4 terug wilden ze mij met m,n schadebedrijf verplicht laten stoppen na 24 jaar , zo gezegd er zat geen toekomst meer in mijn bedrijf omdat ik niet wilde groeien. Ik bankier en heb mijn hypotheek onder gebracht bij deze bank nu inmiddels 27 jaar!! wat niet gelukt was als ik naar deze slimme mensen geluisterd had!! Ik draai nog steeds en heb mijn 17 jaar geleden gebouwde bedrijfspand en woning zo goed als afgelost en jawel aan de Rabobank. Jammer voor de mensen die op straat zijn komen te staan maar een koekje van eigen deeg voor de Rabobank!!!

Geplaatst door: Autoschade Remar op
Rabobank het schip in bij faillissement Care - Automobielmanagement.nl

Rabobank het schip in bij faillissement Care

Rabobank gaat voor 35 tot 40 miljoen euro het schip in bij het faillissement van autoschadeketen Care. Rabo was niet alleen huisbankier maar ook eigenaar via Rabo Investments dat Care anderhalf jaar geleden overnam om een lening van 55 miljoen veilig te stellen.

Rabobank het schip in bij faillissement Care

Dat meldt Financieel Dagblad op basis van informatie van de curatoren. Rabo heeft sinds de overname nog wel pogingen ondernomen om een andere eigenaar voor Care te vinden maar dat is op het laatste moment mislukt waarna faillissement aangevraagd moest worden. Rabo beschikt wel over pandrechten maar die zijn volgens curator Rob Boers niet voldoende om de schuld in te lossen. De curatoren hebben inmiddels een groot deel van de Nederlandse activiteiten van Care verkocht aan concurrent Schadenet, een keten met tientallen franchisenemers. Daardoor zijn 325 ontslagen Care-medewerkers weer aan een baan geholpen.

Reacties

Jaar of 4 terug wilden ze mij met m,n schadebedrijf verplicht laten stoppen na 24 jaar , zo gezegd er zat geen toekomst meer in mijn bedrijf omdat ik niet wilde groeien. Ik bankier en heb mijn hypotheek onder gebracht bij deze bank nu inmiddels 27 jaar!! wat niet gelukt was als ik naar deze slimme mensen geluisterd had!! Ik draai nog steeds en heb mijn 17 jaar geleden gebouwde bedrijfspand en woning zo goed als afgelost en jawel aan de Rabobank. Jammer voor de mensen die op straat zijn komen te staan maar een koekje van eigen deeg voor de Rabobank!!!

Geplaatst door: Autoschade Remar op