Bosch Car Service Revelhorst gaat per 1 juni verder als Bosch Car Service Groot Jebbink Zutphen. "We willen de gastvrije sfeer van een dorpsgarage combineren met autoservice op het niveau van de merkdealer", zo laat het bedrijf weten.

Jan Groot Jebbink benadrukt dat de kans om uit te breiden voor een belangrijk deel te danken is aan de trouwe klantenkring in Vorden en de omliggende dorpen. "Het vertrouwen van onze klanten in onze open manier van werken heeft ons gestimuleerd om deze stap te zetten."

Bosch Car Service Groot Jebbink en Bosch Car Service Revelhorst werken al enkele jaren intensief samen. De overname werd actueel nadat Gerrit van Ommen te kennen gaf het rustiger aan te willen gaan doen na een lange carrière in het garagevak.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding