Halfords ligt in de clinch met vroegere eigenaar

De curatoren van de vroegere keten van fietsen- en autoaccessoires Halfords liggen zwaar in de clinch met hun collega’s bij het eveneens failliete winkelbedrijf Macintosh.

Halfords ligt in de clinch met vroegere eigenaar

Dat meldt het FD. Macintosh was tot 2013 eigenaar van Halfords maar verkocht de keten toen aan de directie. Daarbij werden allerlei financiële transacties afgesproken waarvan de rechtmatigheid nu door de curatoren van Halfords wordt bestreden, meldt het Financieel Dagblad. Ook over al in 2012 afgesloten deal rond zeven winkelpanden van de fietsen- en autoketen is een ernstig meningsverschil ontstaan tussen de twee partijen.

Naar de rechter

Omdat de curatoren er onderling niet uit zijn gekomen, wordt de zaak nu verder uitgevochten voor de rechter. Als de curatoren van Halfords die zaak niet winnen, dan blijft er voor de schuldeisers van dat bedrijf weinig over, concludeert het FD.

Halfords ligt in de clinch met vroegere eigenaar - Automobielmanagement.nl

Halfords ligt in de clinch met vroegere eigenaar

De curatoren van de vroegere keten van fietsen- en autoaccessoires Halfords liggen zwaar in de clinch met hun collega’s bij het eveneens failliete winkelbedrijf Macintosh.

Halfords ligt in de clinch met vroegere eigenaar

Dat meldt het FD. Macintosh was tot 2013 eigenaar van Halfords maar verkocht de keten toen aan de directie. Daarbij werden allerlei financiële transacties afgesproken waarvan de rechtmatigheid nu door de curatoren van Halfords wordt bestreden, meldt het Financieel Dagblad. Ook over al in 2012 afgesloten deal rond zeven winkelpanden van de fietsen- en autoketen is een ernstig meningsverschil ontstaan tussen de twee partijen.

Naar de rechter

Omdat de curatoren er onderling niet uit zijn gekomen, wordt de zaak nu verder uitgevochten voor de rechter. Als de curatoren van Halfords die zaak niet winnen, dan blijft er voor de schuldeisers van dat bedrijf weinig over, concludeert het FD.