VWE neemt Autodealers.nl over

VWE Automotive heeft Autodealers.nl overgenomen. De overname brengt de kennis en kunde van twee partijen samen, waarmee ze inspelen op de steeds belangrijkere rol van online presentatie bij de verkoop van voertuigen.

Een steeds groter deel van het verkoopproces speelt zich online af, wat vraagt om de juiste ondersteuning voor het autobedrijf. Autodealers.nl en VWE zijn beide dienstverleners op dit gebied en samen bedienen de bedrijven een deel van de markt. Door de overname verwachten de bedrijven hun klanten meer te kunnen bieden op het gebied van online presentatie: "Door onze expertise te bundelen, zijn we in staat de dienstverlening voor het autobedrijf te optimaliseren, kunnen we verder innoveren en bieden we een breder dienstenpakket", aldus Piet Renses, Algemeen Directeur van VWE.

Familiebedrijf 

Qua dienstverlening hebben de bedrijven veel overeenkomsten, maar ook qua DNA zijn ze erg vergelijkbaar: "Met de overname door VWE hebben we een partij gevonden die past bij de ambities van Autodealers.nl. VWE is net zoals wij een familiebedrijf, met als basis ondernemerschap en de drive om de beste oplossing voor de klant neer te zetten", zo vertelt Corben Leek, mede-eigenaar van Autodealers.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

VWE neemt Autodealers.nl over - Automobielmanagement.nl

VWE neemt Autodealers.nl over

VWE Automotive heeft Autodealers.nl overgenomen. De overname brengt de kennis en kunde van twee partijen samen, waarmee ze inspelen op de steeds belangrijkere rol van online presentatie bij de verkoop van voertuigen.

Een steeds groter deel van het verkoopproces speelt zich online af, wat vraagt om de juiste ondersteuning voor het autobedrijf. Autodealers.nl en VWE zijn beide dienstverleners op dit gebied en samen bedienen de bedrijven een deel van de markt. Door de overname verwachten de bedrijven hun klanten meer te kunnen bieden op het gebied van online presentatie: "Door onze expertise te bundelen, zijn we in staat de dienstverlening voor het autobedrijf te optimaliseren, kunnen we verder innoveren en bieden we een breder dienstenpakket", aldus Piet Renses, Algemeen Directeur van VWE.

Familiebedrijf 

Qua dienstverlening hebben de bedrijven veel overeenkomsten, maar ook qua DNA zijn ze erg vergelijkbaar: "Met de overname door VWE hebben we een partij gevonden die past bij de ambities van Autodealers.nl. VWE is net zoals wij een familiebedrijf, met als basis ondernemerschap en de drive om de beste oplossing voor de klant neer te zetten", zo vertelt Corben Leek, mede-eigenaar van Autodealers.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding