‘Omkoop-ambtenaren’ ontslagen

Defensie en de politie hebben vijf ambtenaren ontslagen die betrokken waren bij het omkoopschandaal rond auto-importeurs Pon en Peugeot.

Dat meldt RTL Z. Eén van de ontslagen ambtenaren is de voormalige wagenparkbeheerder van Defensie die er van beschuldigd is mooie vakantiereisjes, kortingen op auto’s en andere giften te hebben ontvangen om maar bestellingen voor auto’s los te weken. De betrokken ambtenaren komen de rest van dit jaar nog verder voor de strafrechter. Die wijdde dinsdag een nieuwe zitting aan de zaak waarbij de voormalige sales manager bij Pon Erik van B. (62) werd verhoord.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

‘Omkoop-ambtenaren’ ontslagen - Automobielmanagement.nl

‘Omkoop-ambtenaren’ ontslagen

Defensie en de politie hebben vijf ambtenaren ontslagen die betrokken waren bij het omkoopschandaal rond auto-importeurs Pon en Peugeot.

Dat meldt RTL Z. Eén van de ontslagen ambtenaren is de voormalige wagenparkbeheerder van Defensie die er van beschuldigd is mooie vakantiereisjes, kortingen op auto’s en andere giften te hebben ontvangen om maar bestellingen voor auto’s los te weken. De betrokken ambtenaren komen de rest van dit jaar nog verder voor de strafrechter. Die wijdde dinsdag een nieuwe zitting aan de zaak waarbij de voormalige sales manager bij Pon Erik van B. (62) werd verhoord.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding