Beide heren zijn al een aantal jaren werkzaam binnen de organisatie en toen zij de kans kregen om het bedrijf over te nemen hebben zij er direct voor gekozen dat te doen. Voormalig eigenaar Erwin van Dooren heeft besloten om zich samen met Jeroen Meeuwssen te concentreren op technische ondersteuning binnen de Firma Genius Airbagrecycling, en door de samenwerking tussen Genius en Airbagbank zullen zij nog altijd betrokken blijven bij de organisatie.

Het is de ambitie van Ermers en Gerrits om de bewezen succesformule verder uit te bouwen. Met het nieuwe management zal de Airbagbank kansen benutten om de marktpositie verder uit te bouwen en zich sterker inzetten om de diensten nog meer in het buitenland aan te bieden, met name richting Duitsland. Deze bedrijfsovername brengt verder geen merkbare veranderingen met zich mee.

De Airbagbank is al ruim 10 jaar actief op de aftermarket binnen de automotive branche en heeft als uitgangspunt kostenbesparing op het gebied van airbags in personenwagens.