Op de website moet meteen duidelijk worden wat bijvoorbeeld het private leasetarief is van de nieuwe Nissan Leaf met 3 gebruikers. Tegelijkertijd kunnen er potentiële ‘delers’ worden uitgenodigd, offertes gaan ook met een druk op de knop en de auto’s worden altijd inclusief laadvoorziening geleverd. Het reserveren, rijden en verrekenen wordt ondersteund met een app op de smartphone.

Duurzaam

De hele klantreis is zoveel mogelijk gedigitaliseerd, schrijven de oprichters Marcel Kloprogge en Otto Smit van OnzeAuto. Het bedrijf wil ook vooral inhaken op lokale initiatieven. Organisaties zoals gemeenten, energiecoöperaties, belangenorganisaties en wijkverenigingen vormen, volgens de oprichters, de aanjagers van de transitie naar een duurzaam Nederland. "OnzeAuto wil nauw samenwerken met deze lokale partijen, vanuit een diep geloof en vertrouwen in het succes van initiatieven die lokaal, tussen mensen onderling ontstaan."