Megacampagne VDL Nedcar in de zoektocht naar 400 medewerkers

VDL Nedcar in Born haalt alles uit de kast om nieuw personeel te werven. De autofabrikant heeft 400 nieuwe medewerkers nodig. Het bedrijf deelt zelfs cadeaubonnen van 250 euro uit aan de werknemers die een nieuwe collega kunnen aandragen voor een vacature.

Megacampagne VDL Nedcar in de zoektocht naar 400 medewerkers

Dat schrijft De Limburger. Een voorwaarde is wel dat de nieuwe collega ook door de proefperiode komt.

Posters

Om aan nieuwe medewerkers te komen, worden nu posters op scholen en in verenigingslokalen opgehangen, maar zal er ook reclame in bioscopen en op grote reclamemasten langs snelwegen te zien zijn.  

Studenten welkom

Zelfs studenten die nog niet klaar zijn met hun studie, maar wel op zaterdag willen werken zijn welkom. ‘Wij kunnen iedereen gebruiken die Nederlands, Engels of Duits spreekt’, zegt woordvoerder Miel Timmers van VDL Groep tegen de krant. ‘We hebben voor alle diensten mensen nodig. Dat kunnen bijvoorbeeld ook studenten zijn van 18 jaar en ouder. Specifiek voor de lakstraat zoeken we mensen die alleen op de zaterdag willen werken.’

Megacampagne VDL Nedcar in de zoektocht naar 400 medewerkers - Automobielmanagement.nl

Megacampagne VDL Nedcar in de zoektocht naar 400 medewerkers

VDL Nedcar in Born haalt alles uit de kast om nieuw personeel te werven. De autofabrikant heeft 400 nieuwe medewerkers nodig. Het bedrijf deelt zelfs cadeaubonnen van 250 euro uit aan de werknemers die een nieuwe collega kunnen aandragen voor een vacature.

Megacampagne VDL Nedcar in de zoektocht naar 400 medewerkers

Dat schrijft De Limburger. Een voorwaarde is wel dat de nieuwe collega ook door de proefperiode komt.

Posters

Om aan nieuwe medewerkers te komen, worden nu posters op scholen en in verenigingslokalen opgehangen, maar zal er ook reclame in bioscopen en op grote reclamemasten langs snelwegen te zien zijn.  

Studenten welkom

Zelfs studenten die nog niet klaar zijn met hun studie, maar wel op zaterdag willen werken zijn welkom. ‘Wij kunnen iedereen gebruiken die Nederlands, Engels of Duits spreekt’, zegt woordvoerder Miel Timmers van VDL Groep tegen de krant. ‘We hebben voor alle diensten mensen nodig. Dat kunnen bijvoorbeeld ook studenten zijn van 18 jaar en ouder. Specifiek voor de lakstraat zoeken we mensen die alleen op de zaterdag willen werken.’