"Het kopen van een auto is voor consumenten vaak een grote en lastige aankoop. Juist daarom is het van belang om alles zo eenvoudig en transparant mogelijk te houden. Met ons complete aanbod aan auto’s, de mogelijkheid tot inruilen en de nieuwe mogelijkheid tot financieren zetten we hierin de volgende stap" aldus general manager Jeroen Veldman.

Bynco (Buy Your Next Car Online) lanceerde in februari 2017 als eerste een webshop voor jong gebruikte auto’s. "Het is altijd onze ambitie geweest om het kopen van een tweedehands auto eenvoudig maar vooral ook transparant te maken en daar horen diensten bij die de klant wenst", aldus Veldman. "Door de samenwerking met Pricewise maken we ons concept nog toegankelijker. Geld lenen wil je natuurlijk zo verantwoord mogelijk doen. Pricewise vergelijkt daarom de beste leningen op rente en voorwaarden. We bieden dus bewust geen eigen financieringsproduct aan zoals veel autodealers doen, want transparantie en eerlijkheid staan bij ons voorop." 

Naast iDEAL nu betaaloptie ‘Betalen met Financiering’ beschikbaar

Het was al mogelijk om bij Bynco de auto met iDEAL af te rekenen. Nu komt daar ‘Betalen met Financiering’ bij. Wanneer ‘de droomauto’ is gekozen op Bynco.com, dan is het mogelijk om verschillende offertes aan te vragen. Op Pricewise kunnen eenvoudig onafhankelijke leningaanbieders worden vergeleken en vrijblijvend offertes worden aangevraagd. In het bestelproces is de mogelijkheid toegevoegd, ‘Betalen met Financiering’. Wordt er gekozen voor deze optie, dan zal de auto gedurende 7 dagen gereserveerd worden zodat niemand anders met de auto er vandoor kan gaan en er wordt automatisch doorverwezen naar Pricewise. In deze periode kan bij Pricewise vrijblijvend een offerte worden opgevraagd. "Samenwerken met Pricewise was een logische stap, ze werken met onafhankelijke leningaanbieders en ze hebben een gemiddelde klantbeoordeling van 9.0" zegt Veldman.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding