Nedschroef stelt dat het interieur van het volledig gerestylede hoofdkantoor symbool staat voor de ontwikkeling die het bedrijf de afgelopen 125 jaar heeft doorgemaakt. Van een lokale producent van klinknagels tot een internationale partner in verbindingstechnologieën en functionele onderdelen. Hierbij wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van de mogelijkheden die de digitale wereld biedt. Het bedrijf visualiseert dit door een aan de wand bevestigde draadsculptuur van 28 meter breed en een als kunstwerk ontworpen vloer van dezelfde afmeting.  

Campus voor innovatie

Centraal in het gebouw bevindt zich de multipurpose campus, dat het hart van het gebouw vormt. Rond deze centrale ruimte zijn open werkplekken en moderne vergaderruimten gemaakt, waar medewerkers, klanten en andere relaties kunnen overleggen en samenwerken.

‘Met de uitbreiding van ons hoofdkantoor hebben we een omgeving gecreëerd die uitnodigt tot innovatie en netwerken. Dit is ook belangrijk om nieuw talent aan te trekken, zodat we kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar complexe technische onderdelen voor mobiliteitsconcepten van de toekomst’, zegt Mathias Hüttenrauch, CEO van Nedschroef.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding