Van Mossel lijft Laurens Autoschade en Autoverhuur Rijnmond in

Per 17 april heeft Van Mossel Automotive Groep de activiteiten van Laurens Autoschade en Autoverhuur Rijnmond overgenomen. Beide bedrijven zijn afkomstig van Rogam.

Met deze overname ‘versterkt de groep haar positie in omgeving Rotterdam’, zo meldt het persbericht. De twee bedrijven gaan verder onder de huidige naam; de activiteiten blijven onveranderd uitgevoerd worden door het huidig management. Laurens Autoschade wordt onderdeel van de Van Mossel Autoschade Groep en Autoverhuur Rijnmond wordt onderdeel van International Car Lease Holding, de leasetak van de Van Mossel Automotive Groep. Alle betrokken medewerkers treden in dienst bij de Van Mossel Automotive Groep en blijven werkzaam vanuit dezelfde vestigingen.

Door deze overname breidt International Car Lease Holding, bestaande uit Van Mossel Autolease, DirectLease en J&T Autolease, haar tijdelijke vloot van direct beschikbare shortlease en rent voertuigen uit. Voor Van Mossel Autoschade Groep betekent het de tweede vestiging in de regio Rotterdam en de zestiende vestiging in totaal. 

Rogam overname

De bedrijven zijn afkomstig van Rogam, waarvan in maart het voornemen werd aangekondigd om de personenwagendivisie over te nemen. De Autoriteit Consument & Markt heeft hier ondertussen goedkeuring voor gegeven. Ook deze overname is per 17 april effectief geworden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Mossel lijft Laurens Autoschade en Autoverhuur Rijnmond in - Automobielmanagement.nl

Van Mossel lijft Laurens Autoschade en Autoverhuur Rijnmond in

Per 17 april heeft Van Mossel Automotive Groep de activiteiten van Laurens Autoschade en Autoverhuur Rijnmond overgenomen. Beide bedrijven zijn afkomstig van Rogam.

Met deze overname ‘versterkt de groep haar positie in omgeving Rotterdam’, zo meldt het persbericht. De twee bedrijven gaan verder onder de huidige naam; de activiteiten blijven onveranderd uitgevoerd worden door het huidig management. Laurens Autoschade wordt onderdeel van de Van Mossel Autoschade Groep en Autoverhuur Rijnmond wordt onderdeel van International Car Lease Holding, de leasetak van de Van Mossel Automotive Groep. Alle betrokken medewerkers treden in dienst bij de Van Mossel Automotive Groep en blijven werkzaam vanuit dezelfde vestigingen.

Door deze overname breidt International Car Lease Holding, bestaande uit Van Mossel Autolease, DirectLease en J&T Autolease, haar tijdelijke vloot van direct beschikbare shortlease en rent voertuigen uit. Voor Van Mossel Autoschade Groep betekent het de tweede vestiging in de regio Rotterdam en de zestiende vestiging in totaal. 

Rogam overname

De bedrijven zijn afkomstig van Rogam, waarvan in maart het voornemen werd aangekondigd om de personenwagendivisie over te nemen. De Autoriteit Consument & Markt heeft hier ondertussen goedkeuring voor gegeven. Ook deze overname is per 17 april effectief geworden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding