Nieuwkoop Den Bosch failliet

De rechtbank in Den Bosch heeft de Nieuwkoop Automotive Group in die stad failliet verklaard. Het autobedrijf, waar 42 mensen werken, kreeg eerst nog uitstel van betaling maar ging korte tijd later alsnog over de kop.

De werkzaamheden gaan normaal door terwijl de curatoren in onderhandeling zijn met verschillende kandidaten die serieuze belangstelling hebben om Nieuwkoop over te nemen.

Nieuwkoop is al meer dan zestig jaar actief in Den Bosch en omgeving als (service) dealer voor de merken Mazda, Jeep, Alfa Romeo, Fiat, Abarth, Skoda en Saab en Suzuki. De dagelijkse leiding is sinds maart 2013 in handen van algemeen directeur Henk van ’t End en financieel directeur Kees Smeulders.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwkoop Den Bosch failliet - Automobielmanagement.nl

Nieuwkoop Den Bosch failliet

De rechtbank in Den Bosch heeft de Nieuwkoop Automotive Group in die stad failliet verklaard. Het autobedrijf, waar 42 mensen werken, kreeg eerst nog uitstel van betaling maar ging korte tijd later alsnog over de kop.

De werkzaamheden gaan normaal door terwijl de curatoren in onderhandeling zijn met verschillende kandidaten die serieuze belangstelling hebben om Nieuwkoop over te nemen.

Nieuwkoop is al meer dan zestig jaar actief in Den Bosch en omgeving als (service) dealer voor de merken Mazda, Jeep, Alfa Romeo, Fiat, Abarth, Skoda en Saab en Suzuki. De dagelijkse leiding is sinds maart 2013 in handen van algemeen directeur Henk van ’t End en financieel directeur Kees Smeulders.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding