Bovag verwelkomt autogroothandelaren als nieuwe leden

Tijdens een speciale bijeenkomst op 15 mei is de oprichting van de sectie Autogroothandel binnen Bovag beklonken.

Onder de vleugels van de afdeling Onafhankelijke Autobedrijven gaat Bovag de belangen van de groothandelaren behartigen richting overheidsinstanties en andere belangenorganisaties en wordt ondersteuning geboden op onder andere juridisch vlak en communicatie.

De eerste potentiële leden hebben op 15 mei in Bunnik reeds kennis kunnen maken met de werkorganisatie van de branchevereniging. Gerard ten Buuren, voorzitter van de sectie Onafhankelijke Autobedrijven, ziet de groothandelaren als een belangrijke toevoeging aan het ledenbestand: "De groothandel heeft een prominente rol in de keten en veel leden doen er zaken mee. Het is voor alle partijen van groot belang dat processen geborgd zijn, kennis wordt gedeeld en dat er centrale aanspreekpunten zijn. We zijn dan ook blij dat de eerste verkennende gesprekken met enkele vertegenwoordigers uit de branche positief zijn verlopen en we gezamenlijk tot de conclusie zijn gekomen dat autogroothandelaren thuis horen bij ons. De komende periode gaan we aan de slag met de concrete invulling van de wensen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bovag verwelkomt autogroothandelaren als nieuwe leden - Automobielmanagement.nl

Bovag verwelkomt autogroothandelaren als nieuwe leden

Tijdens een speciale bijeenkomst op 15 mei is de oprichting van de sectie Autogroothandel binnen Bovag beklonken.

Onder de vleugels van de afdeling Onafhankelijke Autobedrijven gaat Bovag de belangen van de groothandelaren behartigen richting overheidsinstanties en andere belangenorganisaties en wordt ondersteuning geboden op onder andere juridisch vlak en communicatie.

De eerste potentiële leden hebben op 15 mei in Bunnik reeds kennis kunnen maken met de werkorganisatie van de branchevereniging. Gerard ten Buuren, voorzitter van de sectie Onafhankelijke Autobedrijven, ziet de groothandelaren als een belangrijke toevoeging aan het ledenbestand: "De groothandel heeft een prominente rol in de keten en veel leden doen er zaken mee. Het is voor alle partijen van groot belang dat processen geborgd zijn, kennis wordt gedeeld en dat er centrale aanspreekpunten zijn. We zijn dan ook blij dat de eerste verkennende gesprekken met enkele vertegenwoordigers uit de branche positief zijn verlopen en we gezamenlijk tot de conclusie zijn gekomen dat autogroothandelaren thuis horen bij ons. De komende periode gaan we aan de slag met de concrete invulling van de wensen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding