Online veilinghuizen Troostwijk en BVA Auctions fuseren

De veilinghuizen Auctio en Troostwijk fuseren. Volgens de twee bedrijven zijn ze nu het grootste online veilingplatform van Europa. Het nieuwe bedrijf zal TBAuctions gaan heten.

Auctio, met BVA Auctions als bekendste merk, en Troostwijk organiseren samen 6.700 veilingen per jaar waarbij 1,5 miljoen kavels worden aangeboden. Volgens de CEO’s van beide bedrijven, Ghislaine Duijmelings (Troostwijk) en Herberth Samsom (Auctio), is de fusie een logische stap. ‘We bundelen technologie, veilingexpertise en marktkennis. Onze kopers vinden nu nog meer interessante items. En onze verkopers bereiken in één klap een nog groter internationaal koperspubliek.’

BAuctions gaat zich sterk focussen op specifieke sectoren en groeibranches in Europa, zoals kunst & antiek, onroerend goed, bouw en infrastructuur. Samsom: ‘In sommige landen en sectoren is veilen als verkoopmethode nog niet zo ingeburgerd. Ook daar gaan we veilingen duidelijk op de kaart zetten als de ultieme verkoopmethode. Er zitten bij ons in totaal 350 medewerkers klaar om je te helpen waarde te verzilveren.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Online veilinghuizen Troostwijk en BVA Auctions fuseren - Automobielmanagement.nl

Online veilinghuizen Troostwijk en BVA Auctions fuseren

De veilinghuizen Auctio en Troostwijk fuseren. Volgens de twee bedrijven zijn ze nu het grootste online veilingplatform van Europa. Het nieuwe bedrijf zal TBAuctions gaan heten.

Auctio, met BVA Auctions als bekendste merk, en Troostwijk organiseren samen 6.700 veilingen per jaar waarbij 1,5 miljoen kavels worden aangeboden. Volgens de CEO’s van beide bedrijven, Ghislaine Duijmelings (Troostwijk) en Herberth Samsom (Auctio), is de fusie een logische stap. ‘We bundelen technologie, veilingexpertise en marktkennis. Onze kopers vinden nu nog meer interessante items. En onze verkopers bereiken in één klap een nog groter internationaal koperspubliek.’

BAuctions gaat zich sterk focussen op specifieke sectoren en groeibranches in Europa, zoals kunst & antiek, onroerend goed, bouw en infrastructuur. Samsom: ‘In sommige landen en sectoren is veilen als verkoopmethode nog niet zo ingeburgerd. Ook daar gaan we veilingen duidelijk op de kaart zetten als de ultieme verkoopmethode. Er zitten bij ons in totaal 350 medewerkers klaar om je te helpen waarde te verzilveren.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding