Cartracker overgenomen door mobiliteitsplatform ULU

ULU BV heeft Cartracker verworven van Decos Mobile Solutions BV. Daarmee breidt het internationale mobiliteitsplatform zijn productportfolio uit voor verdere groei op de Europese markt. Met de verkoop wil Decos zich nadrukkelijker richten op zijn core business: oplossingen voor digitaal werken.

Het internationale ULU, leverancier van onder meer een fleet-managementsysteem, was op zoek naar een partner om verder te kunnen groeien op de Europese markt. Decos kwam in het vizier vanwege zijn track & trace-oplossing Cartracker. ULU ziet het bedrijf als vernieuwende technologische partner.

Verder als Cartracker

De technologie van Cartracker wordt zo snel mogelijk geïntegreerd in de systemen van ULU. Daarnaast zal men bij de laatste álle activiteiten op het gebied van fleetmanagement in Nederland voortzetten onder de naam van Cartracker. Hierdoor kan men zich blijven focussen op de automotive sector. Daarin helpt ULU dealerbedrijven en leasemaatschappijen de volgende stap te zetten naar next-generation Mobility Service Providers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Cartracker overgenomen door mobiliteitsplatform ULU - Automobielmanagement.nl

Cartracker overgenomen door mobiliteitsplatform ULU

ULU BV heeft Cartracker verworven van Decos Mobile Solutions BV. Daarmee breidt het internationale mobiliteitsplatform zijn productportfolio uit voor verdere groei op de Europese markt. Met de verkoop wil Decos zich nadrukkelijker richten op zijn core business: oplossingen voor digitaal werken.

Het internationale ULU, leverancier van onder meer een fleet-managementsysteem, was op zoek naar een partner om verder te kunnen groeien op de Europese markt. Decos kwam in het vizier vanwege zijn track & trace-oplossing Cartracker. ULU ziet het bedrijf als vernieuwende technologische partner.

Verder als Cartracker

De technologie van Cartracker wordt zo snel mogelijk geïntegreerd in de systemen van ULU. Daarnaast zal men bij de laatste álle activiteiten op het gebied van fleetmanagement in Nederland voortzetten onder de naam van Cartracker. Hierdoor kan men zich blijven focussen op de automotive sector. Daarin helpt ULU dealerbedrijven en leasemaatschappijen de volgende stap te zetten naar next-generation Mobility Service Providers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding