Overijssel en Noord-Brabant leveren finalisten Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar

De vakjury van de verkiezing Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019 heeft drie finalisten geselecteerd die op 9 oktober kans maken op de prestigieuze titel. Autobedrijf Haarhuis uit Geesteren (provincie Overijssel) bindt de strijd aan met twee Brabantse kanshebbers: De Dames van Hurkmans uit ’s-Hertogenbosch en V.d. Nieuwenhuijzen Auto’s uit Helmond.

Overijssel en Noord-Brabant leveren finalisten Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar

In juni maakte de vakjury, bestaande uit branche-experts Ferry Smith (ANWB; juryvoorzitter), Remco de Vette (W&D consultants), Bertus de Vries (Bovemij), René Stolp (RDC) en Paul de Vries (Marktplaats Automotive), de tien halvefinalisten bekend uit alle autobedrijven die zichzelf hadden aangemeld of waren voorgedragen door garageformules of vanuit de buitendienst van Bovag en gelieerde organisaties. Deze bedrijven zijn vervolgens aan de hand van een uitgebreide checklist onder de loep genomen door een onafhankelijk bureau en ontvingen een of meerdere mystery shoppers. Op basis van die resultaten zijn de drie finalisten geselecteerd.

Ferry Smith: "Bij het bepalen van de top 3 hebben we gekeken naar de dagelijkse gang van zaken in het autobedrijf en speciaal gelet op activiteiten die passen bij het thema van het jaarcongres: Grip. Grip op de klant, grip op online sales, grip op de werkplaats en grip op het team. Haarhuis, Hurkmans en V.d. Nieuwenhuijzen zijn hierin een voorbeeld voor hun collega’s."

De verkiezing wordt inmiddels voor de twaalfde keer georganiseerd en op 9 oktober wordt tijdens het Jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven bekend gemaakt wie komend jaar deze titel mag voeren.

Overijssel en Noord-Brabant leveren finalisten Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar - Automobielmanagement.nl

Overijssel en Noord-Brabant leveren finalisten Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar

De vakjury van de verkiezing Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019 heeft drie finalisten geselecteerd die op 9 oktober kans maken op de prestigieuze titel. Autobedrijf Haarhuis uit Geesteren (provincie Overijssel) bindt de strijd aan met twee Brabantse kanshebbers: De Dames van Hurkmans uit ’s-Hertogenbosch en V.d. Nieuwenhuijzen Auto’s uit Helmond.

Overijssel en Noord-Brabant leveren finalisten Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar

In juni maakte de vakjury, bestaande uit branche-experts Ferry Smith (ANWB; juryvoorzitter), Remco de Vette (W&D consultants), Bertus de Vries (Bovemij), René Stolp (RDC) en Paul de Vries (Marktplaats Automotive), de tien halvefinalisten bekend uit alle autobedrijven die zichzelf hadden aangemeld of waren voorgedragen door garageformules of vanuit de buitendienst van Bovag en gelieerde organisaties. Deze bedrijven zijn vervolgens aan de hand van een uitgebreide checklist onder de loep genomen door een onafhankelijk bureau en ontvingen een of meerdere mystery shoppers. Op basis van die resultaten zijn de drie finalisten geselecteerd.

Ferry Smith: "Bij het bepalen van de top 3 hebben we gekeken naar de dagelijkse gang van zaken in het autobedrijf en speciaal gelet op activiteiten die passen bij het thema van het jaarcongres: Grip. Grip op de klant, grip op online sales, grip op de werkplaats en grip op het team. Haarhuis, Hurkmans en V.d. Nieuwenhuijzen zijn hierin een voorbeeld voor hun collega’s."

De verkiezing wordt inmiddels voor de twaalfde keer georganiseerd en op 9 oktober wordt tijdens het Jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven bekend gemaakt wie komend jaar deze titel mag voeren.