Sator-LKQ neemt MPM International Oil Company over

Sator-LKQ heeft overeenstemming bereikt met de aandeelhouders van MPM International Oil Company bv om een 100% belang te nemen in het bedrijf per 1 september 2018.

Sator-LKQ neemt MPM International Oil Company over

De sterke expansie van LKQ in Europa en de kansen voor de onderdelengrossier om in Europa te groeien op het gebied van oliën en vloeistoffen hebben geleid tot dit besluit, zo laat men in een persbericht weten. MPM is voor LKQ en haar partners in Europa in meerdere landen (Nederland, België, Frankrijk, Scandinavië) al haar kernleverancier voor oliën en vloeistoffen.

MPM zal het nieuwe ‘competence centre’ worden voor LKQ in Europa op het gebied van oliën en vloeistoffen. Hiermee bereikt LKQ de gewenste synergie met MPM in Europa en kan LKQ ‘maximaal gebruik maken van de expertise en het bewezen succesmodel van MPM’.

MPM is door de huidige aandeelhouders Michiel van Wilgen en Peter van der Meer opgericht in 1994 en heeft haar fabriek en kantoor sinds 2007 in Delft. Het bedrijf groeide de afgelopen 5 jaar meer dan 100 % en investeerde continu op alle terreinen om verdere internationale expansie mogelijk te maken. De huidige directie zal de verdere (internationale) expansie gaan leiden met Michiel van Wilgen in de rol als managing director.

Sator-LKQ neemt MPM International Oil Company over - Automobielmanagement.nl

Sator-LKQ neemt MPM International Oil Company over

Sator-LKQ heeft overeenstemming bereikt met de aandeelhouders van MPM International Oil Company bv om een 100% belang te nemen in het bedrijf per 1 september 2018.

Sator-LKQ neemt MPM International Oil Company over

De sterke expansie van LKQ in Europa en de kansen voor de onderdelengrossier om in Europa te groeien op het gebied van oliën en vloeistoffen hebben geleid tot dit besluit, zo laat men in een persbericht weten. MPM is voor LKQ en haar partners in Europa in meerdere landen (Nederland, België, Frankrijk, Scandinavië) al haar kernleverancier voor oliën en vloeistoffen.

MPM zal het nieuwe ‘competence centre’ worden voor LKQ in Europa op het gebied van oliën en vloeistoffen. Hiermee bereikt LKQ de gewenste synergie met MPM in Europa en kan LKQ ‘maximaal gebruik maken van de expertise en het bewezen succesmodel van MPM’.

MPM is door de huidige aandeelhouders Michiel van Wilgen en Peter van der Meer opgericht in 1994 en heeft haar fabriek en kantoor sinds 2007 in Delft. Het bedrijf groeide de afgelopen 5 jaar meer dan 100 % en investeerde continu op alle terreinen om verdere internationale expansie mogelijk te maken. De huidige directie zal de verdere (internationale) expansie gaan leiden met Michiel van Wilgen in de rol als managing director.