Stakingen op 6 en 7 september voor goede cao metalektro

Vandaag en morgen starten de regionale estafettestakingen van FNV Metaal voor een betere cao metalektro. Donderdag start Noord-Brabant met een 24-uursstaking, waarna Limburg het stokje overneemt met hun 24-uursstaking.

Donderdag zullen in Noord-Brabant metaalwerkers van oa DAF, diverse VDL-bedrijven en ASML het werk voor 24 uur neerleggen. Vrijdag nemen metaalwerkers van oa VDL Nedcar en Laura Metaal het over in Limburg.

De afgelopen periode is er door meer dan 10000 metaalwerkers gestaakt voor een goede cao. Inzet van FNV Metaal is een goede cao voor de medewerkers bij de vele grootmetaalbedrijven. De bonden eisen een toekomstbestendige cao, met onder andere een jaarlijkse loonstijging van 3,5% met een vloer van duizend euro en goede voorstellen om hun werk en privé te kunnen combineren.

De cao metalektro geldt voor ongeveer 150.000 werknemers in het grootmetaal, zoals DAF, VDL, ASML, Fokker, Stork, Siemens en Scania.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Stakingen op 6 en 7 september voor goede cao metalektro - Automobielmanagement.nl

Stakingen op 6 en 7 september voor goede cao metalektro

Vandaag en morgen starten de regionale estafettestakingen van FNV Metaal voor een betere cao metalektro. Donderdag start Noord-Brabant met een 24-uursstaking, waarna Limburg het stokje overneemt met hun 24-uursstaking.

Donderdag zullen in Noord-Brabant metaalwerkers van oa DAF, diverse VDL-bedrijven en ASML het werk voor 24 uur neerleggen. Vrijdag nemen metaalwerkers van oa VDL Nedcar en Laura Metaal het over in Limburg.

De afgelopen periode is er door meer dan 10000 metaalwerkers gestaakt voor een goede cao. Inzet van FNV Metaal is een goede cao voor de medewerkers bij de vele grootmetaalbedrijven. De bonden eisen een toekomstbestendige cao, met onder andere een jaarlijkse loonstijging van 3,5% met een vloer van duizend euro en goede voorstellen om hun werk en privé te kunnen combineren.

De cao metalektro geldt voor ongeveer 150.000 werknemers in het grootmetaal, zoals DAF, VDL, ASML, Fokker, Stork, Siemens en Scania.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding