Auto Haarhuis uit Geesteren verkozen tot ‘onafhankelijk autobedrijf van het jaar’

De titel ‘Bovag onafhankelijk autobedrijf van het jaar 2018-2019’ is gewonnen door Auto Haarhuis uit het Overijsselse Geesteren. De verkiezing werd dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd.

Tijdens het Jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven in Nieuwegein werd het bedrijf van de broers Gerard en Hans Haarhuis door de vakjury tot winnaar gekroond. De andere finalisten waren De Dames van Hurkmans uit ‘s-Hertogenbosch en V.d. Nieuwenhuijzen Auto’s uit Helmond.

De vakjury looft de gebroeders Haarhuis onder andere voor de smaakvolle presentatie van hun bedrijf: "Er is goed nagedacht over details in het mooie en verzorgde pand. AutoHaarhuis biedt daarnaast een uitgebreid dienstenpakket en heeft de faciliteiten om ook aan moderne voertuigen alle noodzakelijke werkzaamheden te verrichten. De ondernemers zijn praktisch en opportunistisch, maar hanteren ook een adaptieve bedrijfsvoering door een grondige oriëntatie op de markt. Er wordt gestuurd op cijfers en de keuzes die worden gemaakt zijn goed onderbouwd. AutoHaarhuis is klaar voor de toekomst."

Voorbeeld voor de branche

Auto Haarhuis is de opvolger van autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge die vorig jaar met de titel aan de haal ging. De twee andere finalisten V.d. Nieuwenhuijzen en De Dames van Hurkmans mogen zich een voorbeeld voor de branche noemen, aldus de vakjury, bestaande uit Ferry Smith (ANWB; juryvoorzitter), Remco de Vette (W&D consultants), Bertus de Vries (Bovemij), René Stolp (RDC) en Paul de Vries (Marktplaats Automotive).

De verkiezing Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar werd dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Auto Haarhuis uit Geesteren verkozen tot ‘onafhankelijk autobedrijf van het jaar’ - Automobielmanagement.nl

Auto Haarhuis uit Geesteren verkozen tot ‘onafhankelijk autobedrijf van het jaar’

De titel ‘Bovag onafhankelijk autobedrijf van het jaar 2018-2019’ is gewonnen door Auto Haarhuis uit het Overijsselse Geesteren. De verkiezing werd dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd.

Tijdens het Jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven in Nieuwegein werd het bedrijf van de broers Gerard en Hans Haarhuis door de vakjury tot winnaar gekroond. De andere finalisten waren De Dames van Hurkmans uit ‘s-Hertogenbosch en V.d. Nieuwenhuijzen Auto’s uit Helmond.

De vakjury looft de gebroeders Haarhuis onder andere voor de smaakvolle presentatie van hun bedrijf: "Er is goed nagedacht over details in het mooie en verzorgde pand. AutoHaarhuis biedt daarnaast een uitgebreid dienstenpakket en heeft de faciliteiten om ook aan moderne voertuigen alle noodzakelijke werkzaamheden te verrichten. De ondernemers zijn praktisch en opportunistisch, maar hanteren ook een adaptieve bedrijfsvoering door een grondige oriëntatie op de markt. Er wordt gestuurd op cijfers en de keuzes die worden gemaakt zijn goed onderbouwd. AutoHaarhuis is klaar voor de toekomst."

Voorbeeld voor de branche

Auto Haarhuis is de opvolger van autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge die vorig jaar met de titel aan de haal ging. De twee andere finalisten V.d. Nieuwenhuijzen en De Dames van Hurkmans mogen zich een voorbeeld voor de branche noemen, aldus de vakjury, bestaande uit Ferry Smith (ANWB; juryvoorzitter), Remco de Vette (W&D consultants), Bertus de Vries (Bovemij), René Stolp (RDC) en Paul de Vries (Marktplaats Automotive).

De verkiezing Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar werd dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding