Bovag wil doorpraten met vakbonden, ook over de zaterdag

Bovag heeft donderdag 25 oktober een brief gestuurd naar de vakbonden als antwoord op hun uitnodiging om verder te praten over een nieuwe cao Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf (MvT).

Finalisten 'Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar' bekend

Bovag wil ook verder praten, zo laat de brancheorganisatie weten. "Onze inzet is erop gericht om met u tot overeenstemming te komen over een cao MvT, ondanks onze verschillen in standpunten. Daarbij blijven we, zoals aangegeven in ons overleg op 17 oktober, oplossingen zoeken om de wensen van Bovag-leden met betrekking tot werken op zaterdag op te nemen in de cao. Wij nodigen u daarom nadrukkelijk uit om voorstellen te doen voor het werken op zaterdag als gewone werkdag in de toekomst op te nemen in de cao MvT, wat we vanaf nu in substantiële stappen willen realiseren."

"Graag bespreken we die voorstellen in een vervolgoverleg met elkaar," zo staat in de brief die HIER gedownload kan worden.

Bovag wil doorpraten met vakbonden, ook over de zaterdag - Automobielmanagement.nl

Bovag wil doorpraten met vakbonden, ook over de zaterdag

Bovag heeft donderdag 25 oktober een brief gestuurd naar de vakbonden als antwoord op hun uitnodiging om verder te praten over een nieuwe cao Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf (MvT).

Finalisten 'Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar' bekend

Bovag wil ook verder praten, zo laat de brancheorganisatie weten. "Onze inzet is erop gericht om met u tot overeenstemming te komen over een cao MvT, ondanks onze verschillen in standpunten. Daarbij blijven we, zoals aangegeven in ons overleg op 17 oktober, oplossingen zoeken om de wensen van Bovag-leden met betrekking tot werken op zaterdag op te nemen in de cao. Wij nodigen u daarom nadrukkelijk uit om voorstellen te doen voor het werken op zaterdag als gewone werkdag in de toekomst op te nemen in de cao MvT, wat we vanaf nu in substantiële stappen willen realiseren."

"Graag bespreken we die voorstellen in een vervolgoverleg met elkaar," zo staat in de brief die HIER gedownload kan worden.