Weer staking bij bedrijf van Stern

Na een eerdere staking bij Stern in Nieuwegein hebben de bonden nu een 24 uurs-staking afgekondigd bij een garage van dat bedrijf in Amsterdam. Daarbij gaat het om een vestiging van waaruit Mercedes-onderdelen voor bedrijfswagens worden verspreid naar Noord-Holland en midden-Nederland.

Vorige week begonnen de stakingen in de autosector bij drie bedrijven, naast Stern ook Century en Citroën Dijkstra beide in Assen. Nu wordt de reeks vervolgd met een andere vestiging van het grootste autobedrijf van Nederland. FNV Metaal en CNV Vakmensen onderstrepen daarmee hun eis voor de nieuwe cao Motorvoertuigen en Tweewielers dat de zaterdag een vrijwillige werkdag blijft, mét een toeslag. Ook gaat de strijd om een fatsoenlijke loonsverhoging.

Loonbod Bovag

Albert Kuiper, bestuurder FNV Metaal: "We hebben van de Bovag nog geen briefje ontvangen met daarin een mooi loonbod, ook zijn de onzalige plannen voor de zaterdag nog niet ingetrokken. Daarom blijven automonteurs de komende tijd in de verschillende regio’s staken voor een goede cao."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Zie eerder artikel:Stern aanzienlijk minder winst!!! Moeten nog meer staken, gaan de afspraak klanten voor de normale beurten naar het vrije kanaal .

Geplaatst door: f.ch.w mevissen op
Weer staking bij bedrijf van Stern - Automobielmanagement.nl

Weer staking bij bedrijf van Stern

Na een eerdere staking bij Stern in Nieuwegein hebben de bonden nu een 24 uurs-staking afgekondigd bij een garage van dat bedrijf in Amsterdam. Daarbij gaat het om een vestiging van waaruit Mercedes-onderdelen voor bedrijfswagens worden verspreid naar Noord-Holland en midden-Nederland.

Vorige week begonnen de stakingen in de autosector bij drie bedrijven, naast Stern ook Century en Citroën Dijkstra beide in Assen. Nu wordt de reeks vervolgd met een andere vestiging van het grootste autobedrijf van Nederland. FNV Metaal en CNV Vakmensen onderstrepen daarmee hun eis voor de nieuwe cao Motorvoertuigen en Tweewielers dat de zaterdag een vrijwillige werkdag blijft, mét een toeslag. Ook gaat de strijd om een fatsoenlijke loonsverhoging.

Loonbod Bovag

Albert Kuiper, bestuurder FNV Metaal: "We hebben van de Bovag nog geen briefje ontvangen met daarin een mooi loonbod, ook zijn de onzalige plannen voor de zaterdag nog niet ingetrokken. Daarom blijven automonteurs de komende tijd in de verschillende regio’s staken voor een goede cao."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Zie eerder artikel:Stern aanzienlijk minder winst!!! Moeten nog meer staken, gaan de afspraak klanten voor de normale beurten naar het vrije kanaal .

Geplaatst door: f.ch.w mevissen op