AutoRAI.nl start samenwerking met viaBOVAG.nl

Autowebsite AutoRAI.nl gaat samenwerken met occasionwebsite viaBOVAG.nl. Henri Stolwijk, hoofdredacteur van AutoRAI.nl. “Deze occasionsite past perfect bij AutoRAI.nl waar de consument informatieve artikelen over mobiliteit vindt.”

Op termijn breidt AutoRAI.nl de samenwerking met viaBOVAG.nl verder uit. “Met nieuwe tools en samenwerkingen met partners kunnen we de lezer steeds meer bieden,” aldus Stolwijk. Omgekeerd levert de redactie van AutoRAI content aan viaBOVAG.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AutoRAI.nl start samenwerking met viaBOVAG.nl - Automobielmanagement.nl

AutoRAI.nl start samenwerking met viaBOVAG.nl

Autowebsite AutoRAI.nl gaat samenwerken met occasionwebsite viaBOVAG.nl. Henri Stolwijk, hoofdredacteur van AutoRAI.nl. “Deze occasionsite past perfect bij AutoRAI.nl waar de consument informatieve artikelen over mobiliteit vindt.”

Op termijn breidt AutoRAI.nl de samenwerking met viaBOVAG.nl verder uit. “Met nieuwe tools en samenwerkingen met partners kunnen we de lezer steeds meer bieden,” aldus Stolwijk. Omgekeerd levert de redactie van AutoRAI content aan viaBOVAG.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding