AutoBinck verlaat Den Haag en verhuist naar Utrecht

AutoBinck heeft Utrecht gekozen als nieuwe locatie. Het bedrijf neemt zijn intrek in het geheel nieuwe WTC Utrecht, dichtbij het centraal station.

Paul Zekhuis, ceo van AutoBinck Group: “Wij willen leading zijn als hét bedrijf waar je mobiliteit kunt inkopen. De verhuizing biedt ons alle mogelijkheden voor verdere ontwikkeling”.

Na ruim 110 jaar Den Haag is het voor AutoBinck tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de Europese mobiliteitsmarkt (totale omzet in 2017: € 1,3 miljard). AutoBinck is actief in 8 Europese landen, heeft 2.700 medewerkers verdeeld over 4 divisies: cars, leasing, parts en smart mobility. Zekhuis: “In het verleden waren we vooral gericht op verkoop van auto’s en onderdelen, maar de maatschappelijke trends tonen aan dat autobezit en gebruik minder vanzelfsprekend worden. Daarom zijn we aan het uitbreiden met nieuwe bedrijven en startups gericht op deze ontwikkeling. Daar past een ondernemende omgeving bij. De stad Utrecht ligt zeer centraal. Voor ons is het interessant om ook lokaal een rol te spelen in de leefbaarheid van de stad. Met telematica en autodelen kun je veel bijdragen aan de leefbaarheid van een stad”.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AutoBinck verlaat Den Haag en verhuist naar Utrecht - Automobielmanagement.nl

AutoBinck verlaat Den Haag en verhuist naar Utrecht

AutoBinck heeft Utrecht gekozen als nieuwe locatie. Het bedrijf neemt zijn intrek in het geheel nieuwe WTC Utrecht, dichtbij het centraal station.

Paul Zekhuis, ceo van AutoBinck Group: “Wij willen leading zijn als hét bedrijf waar je mobiliteit kunt inkopen. De verhuizing biedt ons alle mogelijkheden voor verdere ontwikkeling”.

Na ruim 110 jaar Den Haag is het voor AutoBinck tijd voor een nieuwe stap. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de Europese mobiliteitsmarkt (totale omzet in 2017: € 1,3 miljard). AutoBinck is actief in 8 Europese landen, heeft 2.700 medewerkers verdeeld over 4 divisies: cars, leasing, parts en smart mobility. Zekhuis: “In het verleden waren we vooral gericht op verkoop van auto’s en onderdelen, maar de maatschappelijke trends tonen aan dat autobezit en gebruik minder vanzelfsprekend worden. Daarom zijn we aan het uitbreiden met nieuwe bedrijven en startups gericht op deze ontwikkeling. Daar past een ondernemende omgeving bij. De stad Utrecht ligt zeer centraal. Voor ons is het interessant om ook lokaal een rol te spelen in de leefbaarheid van de stad. Met telematica en autodelen kun je veel bijdragen aan de leefbaarheid van een stad”.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding