Automotive Insurance neemt bemiddelingsactiviteiten over van DFM Verzekeren

Per 1 april 2019 draagt DFM Verzekeren, onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services, de zakelijke portefeuilles over aan Automotive Insurance Nederland.

'Steeds meer klachten over autoverhuurders'

Hiertoe behoren garageverzekeringen, wagenparkverzekeringen, MAN truckverzekeringen, brand- en inkomensverzekeringen en een aantal particuliere verzekeringen. Door diverse ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt heeft Volkswagen Pon Financial Services besloten te stoppen met het aanbieden van deze verzekeringen en de focus op haar kernactiviteiten te vergroten.

Automotive Insurance Nederland B.V. is opgericht door vier medewerkers van DFM Verzekeren / MAN Financial Services, allen werkzaam als adviseur in de buitendienst. Naast René Bisschop, Ben Struijk, Ralf Verhagen en Erik Klaren zullen de huidige drie medewerkers van de commerciële binnendienst Automotive Insurance Nederland B.V. complementeren.

Automotive Insurance gaat zich breder oriënteren in de zich steeds sneller ontwikkelende nichemarkt van automotive-gerelateerde verzekeringen. Klanten van het bedrijf kunnen gebruikmaken van een groot producten- en dienstenaanbod op het gebied van verzekeringen.

Automotive Insurance neemt bemiddelingsactiviteiten over van DFM Verzekeren - Automobielmanagement.nl

Automotive Insurance neemt bemiddelingsactiviteiten over van DFM Verzekeren

Per 1 april 2019 draagt DFM Verzekeren, onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services, de zakelijke portefeuilles over aan Automotive Insurance Nederland.

'Steeds meer klachten over autoverhuurders'

Hiertoe behoren garageverzekeringen, wagenparkverzekeringen, MAN truckverzekeringen, brand- en inkomensverzekeringen en een aantal particuliere verzekeringen. Door diverse ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt heeft Volkswagen Pon Financial Services besloten te stoppen met het aanbieden van deze verzekeringen en de focus op haar kernactiviteiten te vergroten.

Automotive Insurance Nederland B.V. is opgericht door vier medewerkers van DFM Verzekeren / MAN Financial Services, allen werkzaam als adviseur in de buitendienst. Naast René Bisschop, Ben Struijk, Ralf Verhagen en Erik Klaren zullen de huidige drie medewerkers van de commerciële binnendienst Automotive Insurance Nederland B.V. complementeren.

Automotive Insurance gaat zich breder oriënteren in de zich steeds sneller ontwikkelende nichemarkt van automotive-gerelateerde verzekeringen. Klanten van het bedrijf kunnen gebruikmaken van een groot producten- en dienstenaanbod op het gebied van verzekeringen.