Opening kantoor en distributiecentrum AVA

AVA Benelux vierde afgelopen woensdag 20 maart de officiële opening van haar nieuwe kantoor en distributiecentrum.

Gevestigd in Hapert, strategisch dichtbij de route naar Rotterdam, Antwerpen en het Duitse Roergebied, stellen de nieuwe faciliteiten met een groter opslagvolume AVA in staat haar logistieke dienstverlening verder te verbeteren en te blijven werken aan voortdurende uitbreiding van haar productenpakket.

Het nieuwe distributiecentrum biedt op meer dan 11.000 vierkante meter ruim 20.000 palletplaatsen en is uitgerust met de meest geavanceerde technologie waarmee het laden en lossen van containers nog sneller kan verlopen. Met deze nieuwe faciliteit kan AVA Benelux haar klanten een snellere levering en een bredere range aan producten garanderen.

De officiële opening werd verricht door de burgemeester van Hapert samen met Windsor Wong, president van moederbedrijf Enterex Group, in het bijzijn van werknemers van AVA van alle locaties in Europa alsmede meer dan 300 gasten. Veel klanten vanuit de hele wereld konden dit heugelijke moment zo met AVA delen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Opening kantoor en distributiecentrum AVA - Automobielmanagement.nl

Opening kantoor en distributiecentrum AVA

AVA Benelux vierde afgelopen woensdag 20 maart de officiële opening van haar nieuwe kantoor en distributiecentrum.

Gevestigd in Hapert, strategisch dichtbij de route naar Rotterdam, Antwerpen en het Duitse Roergebied, stellen de nieuwe faciliteiten met een groter opslagvolume AVA in staat haar logistieke dienstverlening verder te verbeteren en te blijven werken aan voortdurende uitbreiding van haar productenpakket.

Het nieuwe distributiecentrum biedt op meer dan 11.000 vierkante meter ruim 20.000 palletplaatsen en is uitgerust met de meest geavanceerde technologie waarmee het laden en lossen van containers nog sneller kan verlopen. Met deze nieuwe faciliteit kan AVA Benelux haar klanten een snellere levering en een bredere range aan producten garanderen.

De officiële opening werd verricht door de burgemeester van Hapert samen met Windsor Wong, president van moederbedrijf Enterex Group, in het bijzijn van werknemers van AVA van alle locaties in Europa alsmede meer dan 300 gasten. Veel klanten vanuit de hele wereld konden dit heugelijke moment zo met AVA delen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding