De nieuwe laadpunten worden momenteel gepresenteerd op EVS32, wat heet het belangrijkste e-mobiliteit event ter wereld te zijn. Renault voert in haar huidige gamma de elektrische modellen Zoe, Kangoo Z.E., Master Z.E. en Twizy. Voor al deze modellen zijn laadpalen ontwikkeld.

Volgens Sytse Zuidema, CEO van NewMotion, is de samenwerking een grote stap vooruit in de ontwikkeling van e-mobiliteit. “Renault geldt als pionier op het gebied van e-mobiliteit en heeft elektrisch rijden meer mainstream gemaakt. We zijn erg verheugd over deze samenwerking.”

Eric Feunteun, Electric Vehicle Program Director van Groupe Renault, benadrukt dat met deze one-stop-shop elektrisch rijden toegankelijker maakt. “Wij kunnen onze klanten nu niet alleen voorzien van een elektrisch voertuig, maar ook direct van een hoogwaardig, slim laadpunt van NewMotion.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding