Partnership Renault en NewMotion

NewMotion is de preferred partner van Groupe Renault op het gebied van laadoplossingen voor Renault’s volledig elektrische Z.E. lijn. Het laadbedrijf gaat de hardware leveren voor de nieuwe Renault Edition Home laadpunten, die beschikbaar komen in 19 Europese landen.

Partnership Renault en NewMotion

De nieuwe laadpunten worden momenteel gepresenteerd op EVS32, wat heet het belangrijkste e-mobiliteit event ter wereld te zijn. Renault voert in haar huidige gamma de elektrische modellen Zoe, Kangoo Z.E., Master Z.E. en Twizy. Voor al deze modellen zijn laadpalen ontwikkeld.

Volgens Sytse Zuidema, CEO van NewMotion, is de samenwerking een grote stap vooruit in de ontwikkeling van e-mobiliteit. “Renault geldt als pionier op het gebied van e-mobiliteit en heeft elektrisch rijden meer mainstream gemaakt. We zijn erg verheugd over deze samenwerking.”

Eric Feunteun, Electric Vehicle Program Director van Groupe Renault, benadrukt dat met deze one-stop-shop elektrisch rijden toegankelijker maakt. “Wij kunnen onze klanten nu niet alleen voorzien van een elektrisch voertuig, maar ook direct van een hoogwaardig, slim laadpunt van NewMotion.”

Partnership Renault en NewMotion - Automobielmanagement.nl

Partnership Renault en NewMotion

NewMotion is de preferred partner van Groupe Renault op het gebied van laadoplossingen voor Renault’s volledig elektrische Z.E. lijn. Het laadbedrijf gaat de hardware leveren voor de nieuwe Renault Edition Home laadpunten, die beschikbaar komen in 19 Europese landen.

Partnership Renault en NewMotion

De nieuwe laadpunten worden momenteel gepresenteerd op EVS32, wat heet het belangrijkste e-mobiliteit event ter wereld te zijn. Renault voert in haar huidige gamma de elektrische modellen Zoe, Kangoo Z.E., Master Z.E. en Twizy. Voor al deze modellen zijn laadpalen ontwikkeld.

Volgens Sytse Zuidema, CEO van NewMotion, is de samenwerking een grote stap vooruit in de ontwikkeling van e-mobiliteit. “Renault geldt als pionier op het gebied van e-mobiliteit en heeft elektrisch rijden meer mainstream gemaakt. We zijn erg verheugd over deze samenwerking.”

Eric Feunteun, Electric Vehicle Program Director van Groupe Renault, benadrukt dat met deze one-stop-shop elektrisch rijden toegankelijker maakt. “Wij kunnen onze klanten nu niet alleen voorzien van een elektrisch voertuig, maar ook direct van een hoogwaardig, slim laadpunt van NewMotion.”