Veel Nederlandse belangstelling voor Polestar

De aan Volvo gerelateerde bouwer van elektrische supercars Polestar heeft al aardig wat belangstellenden kunnen noteren uit ons land. Dat heeft Brent Ellis, hoofd public relations and communications Europe, desgevraagd meegedeeld.

“Helaas geven we geen informatie over het aantal orders, we zijn geen getallen-najagend merk. Wat ik wel kan zeggen is dat er in Nederland veel belangstelling is voor onze twee modellen, met name Polestar 2. Tijdens onze roadshows in Utrecht en Amsterdam eerder dit jaar konden we een groot aantal bezoekers trekken en ontmoetten we ook veel enthousiasme voor ons merk en de Polestar 2.’’

De autofabrikant hoopt met de aflevering van de Polestar 1 te beginnen in het begin van 2020 terwijl de eerste Polestar 2 auto’s rond midden volgend jaar te verwachten zijn. Eerder al liet Polestar weten het tweede goedkopere model te zien als concurrent voor de Tesla Model 3.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Veel Nederlandse belangstelling voor Polestar - Automobielmanagement.nl

Veel Nederlandse belangstelling voor Polestar

De aan Volvo gerelateerde bouwer van elektrische supercars Polestar heeft al aardig wat belangstellenden kunnen noteren uit ons land. Dat heeft Brent Ellis, hoofd public relations and communications Europe, desgevraagd meegedeeld.

“Helaas geven we geen informatie over het aantal orders, we zijn geen getallen-najagend merk. Wat ik wel kan zeggen is dat er in Nederland veel belangstelling is voor onze twee modellen, met name Polestar 2. Tijdens onze roadshows in Utrecht en Amsterdam eerder dit jaar konden we een groot aantal bezoekers trekken en ontmoetten we ook veel enthousiasme voor ons merk en de Polestar 2.’’

De autofabrikant hoopt met de aflevering van de Polestar 1 te beginnen in het begin van 2020 terwijl de eerste Polestar 2 auto’s rond midden volgend jaar te verwachten zijn. Eerder al liet Polestar weten het tweede goedkopere model te zien als concurrent voor de Tesla Model 3.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding