Begin oktober 2019 besloten Stern om op twee vestigingen na alle overige Mango Mobility scootmobiel vestigingen te sluiten. In die periode ketste ook de eerste poging tot verkoop af omdat men het niet eens kon worden over de prijs. De onderhandelingen met Freerider Corporation brachten wel succes.

De nieuwe eigenaar neemt Mango Mobility in zijn huidige vorm over, inclusief personeel en voorraad. Freerider Corporation neemt ook de onderhoudscontracten en garantie-verplichtingen op zich, zodat klanten kunnen blijven rekenen op de vertrouwde service.

Stern is al langer bezig aan herstrategie. Deze week werd bekend dat Stern haar Volkswagen Group-aandeel in Heron Auto verkoop aan Broekhuis Holding.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding