Louwman Group investeert in Mobility Invest Group

Deze groep, MIG, is onder meer bekend van de dochtermaatschappijen Mobiliteitsfabriek, Reisbalans, WijMobiel en Tripkey. Het is al meer dan tien jaar actief in de wereld van mobiliteit en opereert vanuit verschillende ondernemingen in de mobiliteitssector.

Louwman Group investeert in Mobility Invest Group

Mobiliteitsfabriek maakt alle vormen van vervoer toegankelijk met één kaart of app, en zorgt daarmee dat klanten op een eenvoudige manier van A naar B kunnen reizen. De afgelopen jaren heeft de Mobiliteitsfabriek een bestand opgebouwd van 150.000 kaarthouders en miljoenen jaarlijkse reisbewegingen.

Concrete voorbeelden van samenwerking

De feitelijke samenwerking van Louwman Group en Mobility Invest Group (MIG) is gestart in 2019 en zal door de participatie in een versnelling komen. MIG en Louwman werken momenteel samen aan een complete MaaS propositie met elektrische deelauto’s in Amersfoort en Hengelo.

Pilot met talentsporters

Eerder dit jaar heeft Toyota, vanuit haar rol als Mobility Partner van NOC*NSF, een pilot afgerond waarbij tientallen talentsporters van de Judo Bond Nederland gebruik maakten van de TeamNL Toyota Mobility Card. Middels deze dienst konden de sporters gebruik maken van een breed pakket aan mobiliteitsdiensten, zoals alle vormen van OV en een deelauto op Sportcentrum Papendal. Het Reisbalans platform van MIG werd ingezet zodat de sporters hun reisbudget konden beheren en declaraties automatisch werden verwerkt.

Verbreding aanbod

Louwman Group is haar basis in de automotive de laatste jaren snel aan het verbreden tot aanbieder van mobiliteitsdiensten en leasing. Het biedt deze diensten aan via haar merkpartnerschappen met onder andere Toyota, Suzuki, Lexus, Mercedes-Benz en Peugeot. Naast auto’s is de groep ook actief in motoren, fietsen, boten, scootmobielen, rolstoelen en hulpmiddelen voor mensen met een fysieke beperking.

Mobility Invest Group is al meer dan tien jaar actief in de wereld van mobiliteit en opereert vanuit verschillende ondernemingen in de mobiliteitssector, zoals bijvoorbeeld Mobiliteitsfabriek, Reisbalans en TripKey. Zij werkt onder meer actief samen met Shuttel-PON, NS, GVB, RET en Qbuzz en integreert mobiliteit van ketenpartners zoals TLS, OV-fiets, Uber, Q-Park, Yellowbrick, Travelcard, Greenwheels, Car2go en Tripmanager.

Louwman Group investeert in Mobility Invest Group - Automobielmanagement.nl

Louwman Group investeert in Mobility Invest Group

Deze groep, MIG, is onder meer bekend van de dochtermaatschappijen Mobiliteitsfabriek, Reisbalans, WijMobiel en Tripkey. Het is al meer dan tien jaar actief in de wereld van mobiliteit en opereert vanuit verschillende ondernemingen in de mobiliteitssector.

Louwman Group investeert in Mobility Invest Group

Mobiliteitsfabriek maakt alle vormen van vervoer toegankelijk met één kaart of app, en zorgt daarmee dat klanten op een eenvoudige manier van A naar B kunnen reizen. De afgelopen jaren heeft de Mobiliteitsfabriek een bestand opgebouwd van 150.000 kaarthouders en miljoenen jaarlijkse reisbewegingen.

Concrete voorbeelden van samenwerking

De feitelijke samenwerking van Louwman Group en Mobility Invest Group (MIG) is gestart in 2019 en zal door de participatie in een versnelling komen. MIG en Louwman werken momenteel samen aan een complete MaaS propositie met elektrische deelauto’s in Amersfoort en Hengelo.

Pilot met talentsporters

Eerder dit jaar heeft Toyota, vanuit haar rol als Mobility Partner van NOC*NSF, een pilot afgerond waarbij tientallen talentsporters van de Judo Bond Nederland gebruik maakten van de TeamNL Toyota Mobility Card. Middels deze dienst konden de sporters gebruik maken van een breed pakket aan mobiliteitsdiensten, zoals alle vormen van OV en een deelauto op Sportcentrum Papendal. Het Reisbalans platform van MIG werd ingezet zodat de sporters hun reisbudget konden beheren en declaraties automatisch werden verwerkt.

Verbreding aanbod

Louwman Group is haar basis in de automotive de laatste jaren snel aan het verbreden tot aanbieder van mobiliteitsdiensten en leasing. Het biedt deze diensten aan via haar merkpartnerschappen met onder andere Toyota, Suzuki, Lexus, Mercedes-Benz en Peugeot. Naast auto’s is de groep ook actief in motoren, fietsen, boten, scootmobielen, rolstoelen en hulpmiddelen voor mensen met een fysieke beperking.

Mobility Invest Group is al meer dan tien jaar actief in de wereld van mobiliteit en opereert vanuit verschillende ondernemingen in de mobiliteitssector, zoals bijvoorbeeld Mobiliteitsfabriek, Reisbalans en TripKey. Zij werkt onder meer actief samen met Shuttel-PON, NS, GVB, RET en Qbuzz en integreert mobiliteit van ketenpartners zoals TLS, OV-fiets, Uber, Q-Park, Yellowbrick, Travelcard, Greenwheels, Car2go en Tripmanager.