AutoBinck stapt in bij Toogethr

AutoBinck Group investeert in Toogethr, een snelgroeiende start‑up die op de zakelijke markt slimme technologie voor carpoolen en parkeren aanbiedt. Toogethr kan hierdoor het productaanbod uitbreiden en de vleugels uitslaan naar de rest van Europa.

AutoBinck stapt in bij Toogethr

Toogethr koppelt met slimme algoritmes reizende collega’s aan elkaar en zorgt dat ze gemakkelijk kunnen parkeren. De start‑up telt al tienduizenden zakelijke gebruikers in de Benelux en is bovendien een vaste mobiliteitspartner van de grootste werkgevers in Nederland. “De investering is belangrijk voor ons”, aldus CEO Joost Bijlsma van Toogethr. “We zien dat ‘ridesharing’ en slim parkeren een positieve uitwerking hebben op organisaties en hun omgeving. Door de de financiële injectie krijgen we meer slagkracht in het uitvoeren van onze groeiplannen en ambities. Daarnaast heeft AutoBinck veel ervaring met Smart Mobility, een grote toegevoegde waarde voor ons.”

Sterke strategische positie

Als een van de grote spelers op de mobiliteitsmarkt investeert AutoBinck Group in nieuwe vormen van mobiliteit. De divisie Mobinck richt zich speciaal hierop. CEO Paul Zekhuis: “De dienstverlening van Toogethr sluit naadloos aan bij de ambitie die wij met onze Mobinck bedrijven hebben om de toegang tot mobiliteit eenvoudig te maken en medewerkers van deur tot deur te faciliteren. We kijken ernaar uit om samen met het team van Toogethr het bedrijf te laten uitgroeien tot een belangrijke Europese speler.”

AutoBinck stapt in bij Toogethr - Automobielmanagement.nl

AutoBinck stapt in bij Toogethr

AutoBinck Group investeert in Toogethr, een snelgroeiende start‑up die op de zakelijke markt slimme technologie voor carpoolen en parkeren aanbiedt. Toogethr kan hierdoor het productaanbod uitbreiden en de vleugels uitslaan naar de rest van Europa.

AutoBinck stapt in bij Toogethr

Toogethr koppelt met slimme algoritmes reizende collega’s aan elkaar en zorgt dat ze gemakkelijk kunnen parkeren. De start‑up telt al tienduizenden zakelijke gebruikers in de Benelux en is bovendien een vaste mobiliteitspartner van de grootste werkgevers in Nederland. “De investering is belangrijk voor ons”, aldus CEO Joost Bijlsma van Toogethr. “We zien dat ‘ridesharing’ en slim parkeren een positieve uitwerking hebben op organisaties en hun omgeving. Door de de financiële injectie krijgen we meer slagkracht in het uitvoeren van onze groeiplannen en ambities. Daarnaast heeft AutoBinck veel ervaring met Smart Mobility, een grote toegevoegde waarde voor ons.”

Sterke strategische positie

Als een van de grote spelers op de mobiliteitsmarkt investeert AutoBinck Group in nieuwe vormen van mobiliteit. De divisie Mobinck richt zich speciaal hierop. CEO Paul Zekhuis: “De dienstverlening van Toogethr sluit naadloos aan bij de ambitie die wij met onze Mobinck bedrijven hebben om de toegang tot mobiliteit eenvoudig te maken en medewerkers van deur tot deur te faciliteren. We kijken ernaar uit om samen met het team van Toogethr het bedrijf te laten uitgroeien tot een belangrijke Europese speler.”