Groothandel heeft de auto-onderdelen nog op voorraad

De aanvoer van de auto-onderdelen lijkt tot op heden niet in de problemen te komen door de coronacrisis. De voorraden van de grote leveranciers als Brezan en Fource zijn vooralsnog voldoende. Vakgarage ziet nog steeds volle werkplaatsen.

Woordvoerder Samantha Willemsen van grootleverancier Fource voorziet op korte termijn geen problemen. “We hebben er al vroeg op ingespeeld en voor extra voorraad kunnen zorgen.”

Italië

Ook Brezan heeft snel ingespeeld op de huidige situatie. Leveranties uit het verre oosten zijn maanden geleden al besteld en zijn inmiddels uitgeleverd. Brezan geeft aan dat de 150 retail vestigingen praktisch aan alle vraag kan voldoen.
Volgens Willemsen van Fource hebben de leveranties vanuit Italië en China nog niet onder druk gestaan. Zo wordt er vanuit Italië nog steeds per vrachtwagen aangeleverd. “Of dat zo blijft durf ik natuurlijk niet te zeggen”.
De uitlevering naar de klanten heeft voor Fource nog geen grote aanpassingen nodig gehad. “Ook in de routetijden hebben we geen grote veranderingen moeten aanbrengen.”

Werkplaatsen vol

Op het hoofdkantoor van Vakgarage in Nijkerk is de bezetting beperkt. Toch wordt er volop gewerkt aldus woordvoerder Vishal Durguram. “We hebben afgesproken dat in iedere beschikbare ruimte slechts een medewerker aanwezig is.” Ook bij Vakgarage zijn de voorraden nog op peil. “Uiteraard weten we niet voor hoelang. Als je weet dat Brembo de fabriek sluit is het een kwestie van tijd dat er niet meer wordt geleverd”. Van een terugloop in de werkplaatsen is geen enkele sprake. “Nee, de werkplaatsen zitten nog mooi vol”.

Groothandel heeft de auto-onderdelen nog op voorraad - Automobielmanagement.nl

Groothandel heeft de auto-onderdelen nog op voorraad

De aanvoer van de auto-onderdelen lijkt tot op heden niet in de problemen te komen door de coronacrisis. De voorraden van de grote leveranciers als Brezan en Fource zijn vooralsnog voldoende. Vakgarage ziet nog steeds volle werkplaatsen.

Woordvoerder Samantha Willemsen van grootleverancier Fource voorziet op korte termijn geen problemen. “We hebben er al vroeg op ingespeeld en voor extra voorraad kunnen zorgen.”

Italië

Ook Brezan heeft snel ingespeeld op de huidige situatie. Leveranties uit het verre oosten zijn maanden geleden al besteld en zijn inmiddels uitgeleverd. Brezan geeft aan dat de 150 retail vestigingen praktisch aan alle vraag kan voldoen.
Volgens Willemsen van Fource hebben de leveranties vanuit Italië en China nog niet onder druk gestaan. Zo wordt er vanuit Italië nog steeds per vrachtwagen aangeleverd. “Of dat zo blijft durf ik natuurlijk niet te zeggen”.
De uitlevering naar de klanten heeft voor Fource nog geen grote aanpassingen nodig gehad. “Ook in de routetijden hebben we geen grote veranderingen moeten aanbrengen.”

Werkplaatsen vol

Op het hoofdkantoor van Vakgarage in Nijkerk is de bezetting beperkt. Toch wordt er volop gewerkt aldus woordvoerder Vishal Durguram. “We hebben afgesproken dat in iedere beschikbare ruimte slechts een medewerker aanwezig is.” Ook bij Vakgarage zijn de voorraden nog op peil. “Uiteraard weten we niet voor hoelang. Als je weet dat Brembo de fabriek sluit is het een kwestie van tijd dat er niet meer wordt geleverd”. Van een terugloop in de werkplaatsen is geen enkele sprake. “Nee, de werkplaatsen zitten nog mooi vol”.